Prima Pagina Apple iOS 8 beta 2 – reintroduce limita privind trimiterea unui numar mare...

iOS 8 beta 2 – reintroduce limita privind trimiterea unui numar mare de poze prin email

  Cu doar cateva saptamani de zile in urma va prezentam imaginea de mai sus si va spuneam ca iOS 8 elimina in sfarsit limita privind trimiterea unui numar mare de poze prin email. Bucuria a durat doar doua saptamani, deoarece incepand cu iOS 8 beta 2 compania Apple a limitat din nou posibilitatea de a trimite un numar mare de poze prin email, 5 fiind cifra aleasa acum de catre inginerii celor din Cupertino.

  Din pacate de acum incolo singura optiune ramane copierea tuturor pozelor pe care dorim sa le trimitem si lipirea lor direct in aplicatia Mail, metoda nefiind la fel de simpla, insa ramane singura disponibila pentru noi. Desigur ca prin jailbreak putem elimina aceasta limitare implementata de catre Apple, dar va dura pana cand vom avea disponibil jailbreak iOS 8.

 • hhhhhags

  Ce prostie. Ne-am bucurat degeaba….
  Raman la ideea ca este o prostie, daca se poate rezolva asta prin jailbreak… Practic Apple ne impinge catre Jailbreak. In loc sa ne ofere mai multe libertate ei ne impun limite si restrictii… Poate e mai bine asa? Ar fi frumos ca Apple sa vina sa spuna si de ce a decis sa faca aceasta modificare…

 • nelu

  Mail-ul nu e ftp!!! Folositi dropbox sau un ftp server pentru transfer de fisiere.

 • nelu

  Majoritatea serverelor de mail configurate in internet au limite de dimensiune mail transmis. Asa ca mu te ajuta cu nimic sa nu ai limita la nr. Pozelor atasate.

 • Relu

  mi se pare corecta decizia, dar as mari limita in locul Apple undeva la 10 poze/mail. “pentru toate celelalte, exista insa dropbox :)”