Nalux aduce o schimbare eleganta pentru iOS 7

  Nalux este o tema disponibila din cursul serii trecute in Cydia, iar dupa cum vedeti deja din imagnea de mai sus, ea propune o schimbare eleganta si nu chiar atat de subtila pentru iOS 7. Vorbim despre peste 100 de iconite noi pentru aplicatiile native si terte ale sistemului de operare, despre inlocuirea elementelor grafice ale status bar-ului, dar si despre multe alte schimbari in diverse ale componente.

Nalux is a new simplistic nature theme. Every single background of the icons has a different picture that is taken and edited by me, and on top of that is a white glyph. Over 100 icons are themed in all possible sizes, which means that the theme carries nicely through the whole system. As a side note, I’d like to tell you that Nalux supports many swedish apps.

  Nalux nu are vreo interfata speciala pentru aplicatiile native ale sistemului de operare, insa are in schimb implementate in schimb schimbari pentru modul in care sunt afisate textele in iOS 7. Nalux este disponibila GRATUIT in repo-ul ModMyi al Cydia.