iMac 2014 a fost lansat de catre Apple!

  Saptamana trecuta v-am anuntat ca Apple se pregateste sa lanseze noi modele ale iMac pentru noi, asa ca in urma cu doar cateva minute iMac 2014 a fost lansat oficial in Apple Store Online al companiei Apple. Vorbim despre un nou model al iMac care aduce un pret de pornire cu 200$ mai mic decat cel al precedentului model, insa acest lucru vine pe seama includerii unui procesor dual-core Intel de 1.4 GHz in locul celui quad-core de 2.7 GHz.

 Separat de acesta modificare a configuratiei procesorului, noul model al iMac cu ecran de 21.5 inch are un HDD de 500 GB in locul celui de 1 TB, placa video integrata fiind Intel HD Graphics 5000 in locul celei Intel Iris Pro. Practic vorbim despre o lansarea unui model ceva mai ieftin al iMac, care vine totusi cu o reducere seriasa a performantelor si asta desi pretul a fost redus cu numai 200$.

  In goana lor de a atrage clienti noi, compania Apple incepe sa ofere produse cu performante slabe, in ciuda pretului de vanzare ridicat si acest lucru probabil ii va costa clienti pe termen lung. Compania Apple dezvolta si iMac-uri echipate cu Retina Display, insa probabil va mai dura pana cand ele vor fi disponibile si cu siguranta pretul de vanzare nu va fi chiar atat de atractiv.

Articolul precedentOS X Yosemite beta 2 DOWNLOAD
Articolul următorAplicatii si jocuri la pret redus pentru iPhone, iPad si iPod Touch – 18.06.2014
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.