Ecranul iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch apare in primele imagini REALE

  Dupa atatea imagini cu machete ale iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, iata ca astazi avem si primele IMAGINI REALE cu ecranul pe care compania Apple urmeaza sa il implementeze in viitorul dispozitiv. Dupa cum puteti observa din imagine, ecranul are o diagonala de 14 centrimetri, sau aproximativ 5.5 inch, diagonala sa potrivindu-se cu cea prezentata in diverse zvonuri aparute de-a lungul timpului.

  Imaginile vin de la cel care ne-a prezentat atat de multe informatii despre iDevice-uri inca nelansate, Sonny Dickson, deci ele sunt cat se poate de reale si reprezinta un produs testat de catre compania Apple. Aparitia acestor imagini confirma pentru prima oara faptul ca Apple a inceput procesul de productie al iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch si ca dispozitivul urmeaza sa ajunga pe piata, insa nimeni nu stie exact cand.

12 COMENTARII

  1. @zaone.. in imaginile de mai sus este numai partea de retroiluminare a ecranului (lightbox-ul) …cred ca mai avem de asteptat pana vedem piesa intreaga 😉

  2. Am tableta, android iphone, laptop.. Naiba prea multe… Ma gandesc sa imi iau iphone de 5,5 si cu macbook pro este combinatia perfecta intr un spatiu cat mai mic. Ma gandesc insa sa nu fie prea mare 5,5.

  3. ideea e ca telefonul ar trebui sa il porti cu tine all the time, sa zic pe vreme rece la geaca/haina poti tine un telefon de 5.5″-7″ dar vara esti obligat la pantaloni/blugi etc si din moment ce nu toti aveam peste 1.90m inaltime mai mult ca sigur vei calatori cu o parte din el pe afara tinand cont ca va avea minim 150mm inaltime

  4. @Sorin cred ca esti prima persoana pe forumul asta care foloseste corect abrevierea pentru inch,adica ” sau in.de multe ori am tinut sa il atentionez pe zaone de ce nu foloseste niciodata milimetri sau centimetri daca tot foloseste de fiecare data inch.forumul se vrea a fi pentru persoane cu un nivel ridicat de iq,daca stau sa interpretez aluziile ca utilizatorii de android sunt retarzi ca nu inteleg ios,etc…ar mai fi mult prea multe care nu isi au rostul acum.

  5. N-am inteles, adica decat sa scriu cuvantul inch, sa pun ” sau sa scriu “in”, ori sa exprim diagonala in milimetri/centimetri. Cand toata lumea spune inch si toate specificatiile sunt in inch, eu sa preiau calea proasta? Really?

  6. Scurt si la obiect in loc sa scrii inch poti sa scrii in sau ” la fel cum in loc de milimetri/centimetri scrii mm/cm.si cand spui 5.5 este deja inches si nu inch,la fel cum 5.5 milimetri,nu 5.5 milimetru.ma opresc aici.

  7. O sa scriu centimetri ca sa inteleaga lumea tot. Stau si palavragesc aici niste tampenii legate de niste specificatii pe care toata lumea le intelege asa cum sunt prezentate peste tot. Serios, e stupid.

  8. zaone frate, lasa-l ca e dus omu..toata lumea scrie asa si el nu intelege..astia sunt niste copii disperati care n-au alta treaba decat sa le curga mucii-n gura criticand articolele tale, ba ca scrii incorect sau nu e bun articolul…nu-i place nu intra pe site si gata …tine-o tot asa chiar n-are rost sa-i iei in calcul ..pe mn unul m-ai ajutat foarte mult si o sa apreciez munca ta mereu…bafta 🙂