Circle7 – o noua tema interesanta pentru iOS 7

  Circle7  este o tema lansata in cursul acestei zile in Cydia pentru posesorii de iDevice-uri, iar dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, vorbim despre un pachet care promite sa aduca putina schimbare in iOS 7. Tema are 79 de iconite special concepute de catre dezvoltatorul sau, are sunete speciale pentru apasarile facute pe tastatura, un logo de pornire personalizat si elemente grafice speciale pentru status bar.

This theme includes 79 beautiful icons, a Custom Icon Mask, a Custom JellyLock7 Handle, Custom Keyboard Sounds, a Custom Respring Logo, a Custom StatusBar UI, a Custom System-Wide UI, Custom Unlock Sound, and three Custom Wallpapers, and much more to come! To apply the Unlock Sound and/or the Keyboard Sounds, please read the readme file in ‘Circle7 – Icons’.

  Dock-ul este modificat, exista un sunet personalizat pentru deblocarea terminalelor, trei wallpaper-uri speciale si din pacate aici se opreste totul, fara vreo interfata noua pentru aplicatiile native. Circle7 este disponibila GRATUIT in repo-ul ModMyi al Cydia.