Prima Pagina Apple MacBook Air Retina urmeaza sa fie lansat anul acesta de catre Apple

MacBook Air Retina urmeaza sa fie lansat anul acesta de catre Apple

3

  MacBook Air Retina Display este un produs pe care Apple il dezvolta in momentul de fata in laboratoarele sale de pe glob si care ar urma sa isi faca aparitia in cursul acestui an. Mai exact, compania Apple intentioneaza sa inceapa productia noului model al MacBook Air in Q3 2014, lansarea putand avea loc spre sfarsitul anului, in preajma sarbatorilor de iarna care sunt atat de profitabile pentru toata lumea.

  MacBook Air Retina Display va avea un ecran de 12 inch si va fi fabricat de catre Quanta Computer, el urmand a fi introdus in oferta intre modelele actuale, cel cu ecran de 11 inch urmand a fi scos din vanzare in viitor. Noul MacBook Air Retina contine o schimbare a design-ului structurii interne, insa design-ul exterior urmeaza sa fie pastrat de catre compania Apple, deci probabil schimbarile importante vor fi la hardware

  Era de asteptat ca Apple sa implementeze un Retina Display in MacBook Air mai devreme sau mai tarziu, iar includerea in cursul acestui an este un mare pas inainte facut de catre cei din Cupertino.

Articolul anteriorSiri va recunoaste noi limbi multumita Apple!
Urmatorul articolPangu iOS 7.1.1 jailbreak are la baza un exploit vechi de aproape 2 ani de zile
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.