Pangu iOS 7.1.1 jailbreak are la baza un exploit vechi de aproape 2 ani de zile

  Pangu iOS 7.1.1 jailbreak este prima solutie de jailbreak iOS 7.1.1 si probabil singura, ea fiind dezvoltata de catre un grup de hackeri din China care s-au folosit de o vulnerabilitate veche de 2 ani de zile. i0n1c a fost primul care a reclamat ca ea i-ar fi fost furata, insa in realitate ea era cunoscuta de catre o multitudine de persoane de foarte mult timp, insa iata ca a fost in sfarsit transformata intr-o solutie publica de jailbreak.

  i0n1c sustine ca vulnerabilitatea a fost vanduta pentru a fi transformata intr-o solutie de jailbreak si are dreptate, asa explicandu-se prezenta magazinului de aplicatii piratate 25pp. El a fost initial inclus in evasi0n7 de catre Evad3rs care trebuiau sa primeasca o suma de bani in schimbul “cooperarii” cu chinezii care il detin, insa in final se pare ca abia cu Pangu el este oficial implementat, hackerii fiind platiti pentru dezvoltarea solutiei.

  Partea buna a Pangu este ca pentru a face jailbreak nu s-au folosit exploit-uri foarte importante sau necunoscute, deci pentru iOS 8 ramanem cu sperante deschise, mai ales ca Pangu ar putea fi compatibil cu iOS 8 beta 2 inca de acum.