Google Drive update este disponibil in App Store

1

  Google Drive este un sistem dezvoltat de catre Google pentru toti utilizatorii serviciilor sale, el permitand stocarea aproape oricarui tip de fisiere in serverele Google si accesarea lor din aproape orice mediu conectat la internet. Sistemul este foarte popular, iar aplicatia dedicata posesorilor de iDevice-uri a fost actualizata in cursul acestei seri, ea aducand: posibilitatea de a vizualiza fisiere in timpul partajarii catre noi, un activity stream cu schimbari pentru fisiere si foldere, optiunea de a seta orice fisiere sau foldere ca fiind accesibile pentru comentare ori editare, imbunatatirea sistemului de upload si rezolvarea diverselor probleme.

  • Incoming view: see files that have been shared with you as they arrive
  • Activity stream: view changes to files and folders made by you and others from the details panel
  • Set files or folders so that anyone with a link can view, comment or edit
  • Faster uploading of pictures and videos
  • Bug fixes and performance improvements

  Ca raspuns la reducerile de pret pregatite de catre Apple din toamna pentru iCloud, cei de la Google Drive vor oferi spatiu nelimitat pentru anumite fisiere pentru doar 10$ lunar. Google Drive pentru iOS este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Google Drive – free online storage from Google

Gratuit

DESCARCA

Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Productivity


Descriere: Get started with Google Drive, free of charge, and have all your files within reach from any smartphone, tablet or computer. All your files in Drive like your videos, photos and documents are backed up s…


Dimensiunea aplicatiei este: 28.5 Mb