Apex 2 update aduce compatibilitate cu Pangu iOS 7.1.1 jailbreak

  Apex 2 este un tweak despre care v-am vorbit in cursul saptamanii trecute cand v-am spus ca el urmeaza sa fie lansat in Cydia si urmeaza sa ne aduca o metoda noua de a grupa aplicatiile din Springboard. In animatia de mai sus aveti prezentat modul sau de functionare si practic el este gandit in ideea de a inlocui folderele utilizate in trecut de catre noi cu acest nou sistem folosit in versiunea precedenta a tweak-ului.

Intuitive and easy to use, Apex helps save home screen space and rid you of excess folder clutter by tucking away those related apps you want discrete but instant access to. Simply swipe on any app icon to beautifully fan-out its slots. Here you can select the sub-apps you want to add, with the help of a handy search bar as well as a dedicated ‘related apps’ section.

  Apex 2 afiseaza aceasta interfata printr-un simplu swipe efectuat in dreptul fiecarei aplicatii din Springboard, metoda de adaugare a iconitelor in aceasta formula fiind la fel de simpla. Mai mult decat atat, tweak-ul implementeaza si un sistem de cautare a aplicatiilor in aceste submeniuri create special pentru ele, asa ca veti putea gasi rapid orice va intereseaza in orice situatie aleasa de catre voi.

Voila! Those apps will now be unobtrusively peeking out from behind your central, apex app. For example, you can place multiple camera or photo editing apps behind your main camera app of choice.

  Apex 2 este disponibil la pretul de 3$ in repo-ul BigBoss al Cydia si este acum compatibil cu Pangu iOS 7.1.1 jailbreak.