iPhone 6 – iata ce parere au utilizatorii despre versiunile de 4.7 inch si 5.5 inch (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=FjRzJInaQaU&w=580&h=370]

  Pentru ca am vazut cu atat timp inainte design-ul pe care iPhone 6 ar urma sa il aiba, in SUA cineva s-a gandit sa faca doua machete ale iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch pentru a le arata utilizatorilor normali. Intreband o serie de americani aflati in San Francisco ce parere au despre cele doua machete ale presupuselor versiuni ale iPhone 6, realizatorii clipului video de mai sus au avut parte de raspunsuri interesante.

  Majoritatea celor care au testat terminalele prefera fara dubiu iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, insa cei care detin deja un smartphone Android cu ecran mare, prefera iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch. Exact precum in cazul unui clip video prezentat in trecut, utilizatorii au fost de parere ca ambele versiuni ale iPhone 6 seama intr-o anumita masura cu terminalele Android lansate de-a lungul timpului, o parere impartasita de foarte multa lume.

  In final se pare ca destule persoane ar fi dispuse sa plateasca si 100$ in plus pentru un model mai mare, dar acest lucru era de asteptat in SUA.