Microsoft smartwatch va ataca iWatch cu 11 senzori si compatibilitate extinsa

  Microsoft smartwatch urmeaza sa fie disponibil pentru utilizatori din luna octombrie a acestui an, conform celor mai recente informatii aparute in legatura cu el, si urmeaza sa includa nu mai putin de 11 senzori. Fie ca pare ciudat sau nu, vorbim despre un senzor suplimentar fata de cei 10 pe care ar urma sa ii includa iWatch-ul celor de la Apple, ci de la Microsoft putand avea intentia de a oferi doar putin mai mult decat Apple pentru a atrage consumatorii.

For a start, this source confirmed previous rumors that the device is cross-platform compatible. Our source also confirmed that the display is on the inside of the wrist as opposed to the outside and says turning your palm up to look at the watch actually feels a lot more natural. Details about the hardware are scant, though our source did tell us that there are 11 sensors under the hood and a mix of chips including some from TI and Atmel.

  Spre deosebire de iWatch, si alte smartwatch-uri Android, Microsoft smartwatch va fi compatibil cu multiple sisteme de operare pentru terminale mobile, deci va putea fi utilizat oriunde si oricand. Mai mult decat atat, Microsoft a gandit smartwatch-ul pentru o plasare a ceasului in partea inferioara a incheieturii mainii, astfel ca pentru a vedea informatiile va fi necesara o ridicare si intoarcere a mainii pentru a vedea palma si ecranul.

  Microsoft considera ca aceasta miscare este mult mai naturala decat cea normala de vizualizare a ecranului unui ceas, insa ramane de vazut daca restul lumii va gandi la fel.