Prima Pagina iOS 7.1.1 iOS 8 Pangu jailbreak ar putea fi imposibil de realizat

iOS 8 Pangu jailbreak ar putea fi imposibil de realizat

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

  Ieri va spuneam ca un hacker incearca sa transforme Pangu iOS 7.1.1 jailbreak in Pangu iOS 8 jailbreak, insa tentativa sa ar putea fi sortita din start esecului. Hackerul care a descoperit atat de multe secrete ascunse in iOS 7 si iOS 8 sustine ca portarea solutiei de jailbreak pe iOS 8 ar putea fi imposibila din cauza modului in care a fost modificat accesul aplicatiilor la fisierele sistemului de operare pentru terminalele noastre.

  Avand in vedere experienta extinsa a acestui hacker cu diversele versiuni ale iOS, lansarea iOS 8 Pangu jailbreak pare a fi acum departe de realizare, insa orice este posibil in viitor. Versiunea 1.1 a Pangu a fost lansata ieri si foloseste alte exploit-uri decat cele utilizate in versiunea initiala, asa ca ramane de vazut daca cineva va reusi sa porteze cu succes Pangu pentru a exploata si iOS 8.

emag black friday lista reduceri
 • Cristi

  Pana la urma este safe acest JB, sau are malware?

 • seby

  @Cristi este cel putin la fel de sigur ca si celelalte variante de pana acum , dar ai grija de unde il descarci , zaone a pus un link bun de unde sa-l descarce cei cel vor……
  Legat de articol , cred ca de fapt este vorba de un fel de intelegere , probabil , intre ei , cei de la evaders si probabil saurik …..pana acum erau toate bune si frumoase si brusc apare aceasta problema.

 • frantZ

  E safe prietene… nu tot ce iese pe gura lumii e si corect !!!