Prima Pagina iOS 7.1.1 iOS 8 Pangu jailbreak ar putea fi imposibil de realizat

iOS 8 Pangu jailbreak ar putea fi imposibil de realizat

  Ieri va spuneam ca un hacker incearca sa transforme Pangu iOS 7.1.1 jailbreak in Pangu iOS 8 jailbreak, insa tentativa sa ar putea fi sortita din start esecului. Hackerul care a descoperit atat de multe secrete ascunse in iOS 7 si iOS 8 sustine ca portarea solutiei de jailbreak pe iOS 8 ar putea fi imposibila din cauza modului in care a fost modificat accesul aplicatiilor la fisierele sistemului de operare pentru terminalele noastre.

  Avand in vedere experienta extinsa a acestui hacker cu diversele versiuni ale iOS, lansarea iOS 8 Pangu jailbreak pare a fi acum departe de realizare, insa orice este posibil in viitor. Versiunea 1.1 a Pangu a fost lansata ieri si foloseste alte exploit-uri decat cele utilizate in versiunea initiala, asa ca ramane de vazut daca cineva va reusi sa porteze cu succes Pangu pentru a exploata si iOS 8.

 • Cristi

  Pana la urma este safe acest JB, sau are malware?

 • seby

  @Cristi este cel putin la fel de sigur ca si celelalte variante de pana acum , dar ai grija de unde il descarci , zaone a pus un link bun de unde sa-l descarce cei cel vor……
  Legat de articol , cred ca de fapt este vorba de un fel de intelegere , probabil , intre ei , cei de la evaders si probabil saurik …..pana acum erau toate bune si frumoase si brusc apare aceasta problema.

 • frantZ

  E safe prietene… nu tot ce iese pe gura lumii e si corect !!!