Pangu iOS 7.1.1 jailbreak 1.1 update este disponibil

  Pangu iOS 7.1.1 jailbreak a fost actualizat in cursul acestei zile de catre echipa care a lansat solutia de jailbreak la inceputul acestei saptamani, noua versiune aducand cateva surprize interesante. Pentru inceput, ea este disponibila inclusiv intr-o versiune compatibila cu OS X, este mai eficient in implementarea exploit-urilor, imbunatateste securitatea procedurii, rezolva problemele privind boot loop-urile, are o interfata imbunatatita, dar foloseste si alte exploit-uri noi.

  1. compression resources, significantly reduce program size
  2. Solve some of the equipment card Pangu logo infinite reboot problem
  3. Replace with new vulnerabilities Shuren information disclosure vulnerability
  4. Increased networking protection, networking tools need to use
  5. Improved Interface

  Da, ati citit bine, pentru ca exploit-urile initiale au fost “imprumutate” de la un alt hacker, cei de la Pangu au decis sa arunce la gunoi sa dezvaluie catre Apple o serie de exploit-uri noi. Asa, Pangu jailbreak strica multiple exploit-uri care putea fi utilizate si in viitor pentru dezvoltarea altor solutii de jailbreak, insa pentru chinezi conteaza mai putin atat timp cat ei si-au primit banii pentru ceea ce au facut.

  Noile versiuni ale Pangu sunt disponibile pe website-ul oficial, tutorialul de Pangu iOS 7.1.1 jailbreak pentru Windows fiind valabil si pentru OS X, utilizarea solutiei din nou nefiind necesara daca aveti deja jailbreak, exceptie facand cei care au avut probleme cu boot loop-urile sau nu au putut face deloc jailbreak.