Vodafaone reduce tarifele pentru roaming incepand cu 1 iulie 2014 !

6

  Vodafone este primul operator din Romania care anunta reducerea tarifelor de roaming incepand cu data de 1 iulie 2014, urmand o directiva europeana care impune reducerea lor incepand cu aceasta data. V-am spus saptamana trecuta cum urmeaza sa fie reduse tarifele de roaming in toata Europa, iar astazi cei de la Vodafone anunta respectarea reglementarilor europene in vigoare de la 1 iulie.

  Vodafone va fi mai mult ca sigur urmat si de catre Orange sau Cosmote, toti operatorii de telefonie mobila fiind obligati sa respecte aceasta legislatie.

Vara aceasta, abonatii Vodafone pot vorbi in roaming la tarife si mai avantajoase

  • Incepand cu 1 iulie 2014, Vodafone Romania reduce tarifele standard de roaming, in conformitate cu reglementarile Uniunii Europene – Eurotarif
  • Promotional, in lunile iulie si august 2014, abonatii Vodafone beneficiaza de optiunea “Roaming pe zi” cu numai 1,99 Euro/ zi
  • Optiunea “Roaming pe zi” le permite clientilor sa isi foloseasca minutele si SMS-urile nationale, precum si traficul de date inclus in abonament, atunci cand calatoresc in Europa
  • Special pentru clientii Vodafone RED care nu au deja beneficii de roaming incluse in abonament, optiunea “Roaming pe zi” are un tarif promotional de 1,5 Euro / zi

Bucuresti, Romania – 30 iunie 2014 – Incepand cu 1 iulie, Vodafone Romania reduce tarifele standard de roaming, in conformitate cu reglementarile Uniunii Europene. In plus, special pentru clientii Vodafone care vor fi in roaming in Europa, in aceasta vara, Vodafone face optiunea “Roaming pe zi” si mai accesibila si reduce tarifele zilnice cu 50%. “Roaming pe zi” le permite abonatilor Vodafone sa foloseasca minutele, SMS-urile si traficul de date incluse in abonament atunci cand calatoresc in strainatate.

In iulie si august 2014, abonatii Vodafone, clienti noi si existenti, atat persoane fizice cat si clienti business, pot vorbi in roaming cu o taxa zilnica redusa de la 3,99 Euro/zi la 1,99 Euro/zi. Si clientii Vodafone RED care nu au beneficii de roaming in abonament beneficiaza de costuri reduse pentru optiunea “Roaming pe zi”.Astfel, clientii pachetelor RED pot vorbi nelimitat si pot folosi traficul de internet inclus ori de cate ori calatoresc in Europa, la o taxa zilnica redusa de la 3 Euro la 1,5 Euro (TVA inclus).

„Cu optiunea “Roaming pe zi”, clientii nostri pot vorbi si pot naviga fara griji pe internet si atunci cand se afla in strainatate. Cu tarife reduse la jumatate, abonatii Vodafone se pot bucura din plin de beneficiile incluse in pachetul lor de servicii, cu un control deplin asupra costurilor. In prezent,“Roaming pe zi” este cea mai avantajoasa oferta de roaming de pe piata.” a declarat Andreea Cramer, Director, Postpaid, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Optiunea “Roaming pe zi” este disponibila pentru clientii Vodafone Romania care calatoresc in 35 de tari, astfel: tari din Uniunea Europeana (Austria, Belgia, Bulgaria,  Cipru, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii, Cehia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ţările de Jos, Ungaria), dar si alte tari precum: Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Insulele Reunion, Gibraltar, Turcia, Albania sau Elvetia.

“Roaming pe zi” este valabila si pentru alte 12 destinatii din afara Europei, dintre care si SUA, pentru o taxa zilnica de 6 Euro (TVA inclus)/ zi (pentru clientii Vodafone RED care nu au beneficii de roaming incluse), respectiv 8 Euro (TVA inclus)/ zi (pentru clientii altor tipuri de abonamente decat Vodafone RED). Cele 12 destinatii din afara Europei sunt SUA, Singapore, Hong Kong, Malaezia, Egipt, Australia, Ghana, Qatar, Japonia, Africa de Sud, India si Noua Zeelanda.:

Clientii Vodafone pot activa optiunea “Roaming pe zi” la *100# si *222, online, prin MyVodafone, sau in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai. Promotia pentru optiunea “Roaming pe zi” este valabila pana pe 31 august 2014. Pentru a avea acces la preturile promotionale, clientii care au optat deja pentru optiunea “Roaming pe zi” trebuie sa o dezactiveze pe cea veche si sa activeze oferta noua.

In cazul in care clientul a activat optiunea „Roaming pe Zi” si nu calatoreste intr-una din tarile in care este valabila aceasta optiune, acesta va fi taxat in conformitate cu tarifele standard de roaming Vodafone World. Pentru mai multe detalii, vizitati: https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/abonamente/roaming/roaming-pe-zi/index.htm#tab-2

https://www.vodafone.ro/business/firme-mici-si-mijlocii/voce-mobila/roaming/index.htm sau https://www.vodafone.ro/business/corporatii/voce-mobila/roaming/index.htm

Tot incepand de astazi, 1 iulie 2014, Vodafone Romania modifica tarifele standard de roaming in conformitate cu Regulamentul de Roaming International impus in Uniunea Europeana. Astfel, prin serviciul de roaming Vodafone World, clientii Vodafone vor beneficia de un mod de tarifare avantajos. Utilizatorii vor plati 0,24Euro/ minut (TVA inclus), pentru un apel efectuat, 0,06 Euro/ minut (TVA inclus) pentru un apel primit, 0,07 Euro (TVA inclus) pentru trimiterea unui mesaj text. Si traficul de date este redus la 0,25 Euro/ MB (TVA inclus).