Android L vs iOS 8 – comparatie Video

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ypq_LYxvLfw&w=580&h=370]

  Android L a fost prezentat oficial de catre compania Google in cursul saptamanii trecute si unii dintre cei care au vazut noua versiune a sistemului de operare sustin ca ea contine unele elemente similare celor ce urmeaza sa fie disponibile in iOS 8. In imaginile din acest articol aveti prezentate principalele segmente in care Google a implementat noutati pentru Android L, dar si ceea ce ofera iOS 8 in schimb.

  Desi unele lucruri par a fi inspirate din ceea ce a facut deja Apple cu iOS-ul, sau, in mare vorbim despre o schimbare binevenita care face Android-ul mult mai prietenos in afisarea informatiilor. Android L urmeaza sa fie disponibil in perioada urmatoare pe masura ce producatorii de terminale mobile vor oferi update-uri, asa ca va dura destul timp pana cand el va fi utilizat la o scara acceptabila.

19 COMENTARII

  1. iOS e gandit sa poata fi folosit de la varsta unui copil pana la varsta unui batran.
    Android e pt cei care au anumite preferinte si vor sa schimbe tot etc

    Pt mine ideea care este cu cat mai simpla cu atat poate fi mai aproape de perfect

  2. Mai sa lasam rautatile deoparte si sa recunuastem ca e ok acest android L , probabil voi cumpara si primul meu telefon pe android cand v-a fi lansata aceasta versiune…….dar sigur nu v-a fi un samsung (cu exceptia sa nu invete pe parcurs sa faca telefoane )

  3. Android L seamana foarte mult cu KitKat. Si e normal sa fie asa. Vad ca difera culoarea de fond de la notificari, la L e pe alb, la KitKat e pe gri.
    Ideea ca s-au inspirat din iOS 8 e o aberatie, un sistem de operare nu se face intr-o luna. Pai daca L s-ar fi lansat cu o luna mai devreme decat iOS 8 ar fi insemnat ca Apple a copiat? Total absurd.

  4. Adevarul ca telefoanele cu android la capitolul specificatii stau destul de bine. Daca ar avea si un sistem de operare bun ar fi si mai bine. Androidul actual este slab rau si consuma resursele aiurea.

  5. Merge cam bine și androidul… Nu mai e nici o diferență se pare legata de fluiditatea sistemului… Cat despre simplitate, androidul e la fel de simplu în utilizare ca și ios… Cei care zic ca androidul are meniul complicat probabil nu mai au argumente în favoarea ios… La început orice pare complicat pana nu – l încerci… Vorbesc din propria experienta… Când aveam ios refuzam ideea de android pana am zis să-l încerc… Și nu e rău deloc :)… Ba chiar pot face mai multe lucruri decât pe ios… Ideea e sa vrei sa încerci și altceva și o sa vezi ca exista și viata după apple 🙂

  6. Iphone e bun pt astea care scriu comentari ca nu stie sa unble cu el uptade, gevey sau jelbreak e un telef care si copii sa discurca referitor la android are un meniu mai incarcat cu seteri multe daca esti fraer iti prinzi nasu si vrei unu simplu am mute cunostinte avuti financiar si au android toti si rid de mine tot cu ip faci stinga dreapa si atit /

  7. Lool maricel :)) cam ai dreptate .. Si copiii stiu sa dea update si in caz de ceva intra pe forumul asta sa intrebe de ce li se blocheaza de pe un alt device … cum se decodeaza sau sa faca jailbreak … E cel mai simplu ca dai cu degetu stanga / dreapta si ai toate alea pe ecran acolo

  8. maricel, prietenii tai “avuti financiar” care au Android nu rad de tine pentru ca ai iPhone. Cred ca altele sunt motivele …

  9. Nu mai comentati referitor la corectitudinea scrisului lui Maricel … probabil era la volan in autobuz cand a scris comment-ul … sau are un autocorrect setat pe o limba asemanatoare cu romana … un fel de aromana :))))