iPhone 6 – noi componente apar in imagini

  Daca dimineata vedeam o galerie extinsa de imagini cu panoul frontal al iPhone 6, iata ca in aceasta seara avem ocazia de a vedea butoanele de volum, butonul Mute si butonul Power ale terminalului. In primele doua poze aveti prezentate butoanele de volum si butonul Mute, in timp ce in cea de-a treia poza avem prezentat butonul Power, componentele iPhone 6 fiind aparent preluate de la partenerii Apple.

  Singura diferenta notabila prezenta in aceste componente si cele ale iPhone 5S sta in faptul ca Apple a ales sa separe butoanele in doua cabluri separate. Acest lucru sustine ideea ca iPhone 6 urmeaza sa aiba un buton Power repozitionat in partea dreapta mediana a carcasei, Apple oferindu-ne posibilitatea de a accesa mai usor acest buton dupa implementarea unor ecrane de 4.7 inch si 5.5 inch.

  Din pacate noutatile se opresc aici, insa avand in vedere ca partenerii Apple incep sa livreze componentele iPhone 6 catre Foxconn si Pegatron pentru asamblare, ne putem astepta la noi imagini in perioada imediat urmatoare.