iPhone 6 – panoul frontal cubat al ecranului apare intr-o galerie extinsa de imagini si este comparat cu iPhone 5S

  Intr-un articol publicat in cursul serii trecute v-am prezentat primele imagini reale cu panoul frontal al iPhone 6, el fiind comparat sumar cu cel al iPhone 5S. Ei bine astazi avem o comparatie mult mai detaliata intre panoul frontal alb/negru al iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si cel al iPhone 5S, comparatia dezvaluind cateva noutati foarte interesante pentru noul dispozitiv al celor din Cupertino.

  Dupa cum veti vedea deja din multitudinea de imagini din acest articol, panoul frontal al iPhone 6 pare sa aiba baza usor curbata, insa acest lucru nu demonstreaza cu certitudine ca vom avea si un ecran curbat. Separat, panoul frontal are bezelurile mult mai mici pe margini si in apropierea butonului Home sau al difuzorului/senzorilor, Apple facand mai mult spatiu pentru noul ecran de 4.7 inch.

  In final, in apropierea difuzorului panoului frontal regasim o noua gaura care poate fi pentru o camera FaceTime repozitionata sau pentru un nou senzor dedicat terminalului. Avand in vedere ca vorbim despre primele imagini cu aceasta componenta, probabil in viitor vom afla mai multe detalii pe masura ce alte imagini cu panoul frontal al iPhone 6 vor fi disponibile.

5 COMENTARII

  1. Nu pot crede ca apple face din nou prostia de a repozitiona senzorul de proximitate deasupra difuzorului ..vom reveni la clasica problema a iphone 4/4s unde acesta nu functioneaza corespunzator ..:(