PreferenceTag permite reorganizarea meniurilor aplicatiei Settings, este compatibil cu Pangu jailbreak

  PreferenceTag este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia pentru posesorii de iDevice-uri care ruleaza iOS 7, iar cu ajutorul sau putem reorganiza meniurile de setari disponibile in aplicatia Settings. Tweak-ul are un meniu de setari propriu si ne permite sa cream diverse tag-uri in baza carora sunt reorganizate meniurile aplicatiei pentru a avea acces mai usor la functiile care sunt cele mai importante pentru noi.

Do you remember Preference Folders? if the answer is No you have missed an awesome extension that allowed you to Create folders into the Preference app. Preference Tag is a new jailbreak Tweak that allows you to organize your Preferences like Preference Folders did, but instead of Folder now you have Tag. A Tag ,basically,is like a Folder.

  Totul functioneaza prin crearea unor foldere speciale in aplicatia Settings a iOS 7, ele permitandu-ne sa accesam rapid orice ne intereseaza fara prea mult efort. In momentul de fata niciun alt tweak nu ofera o functionalitate asemanatoare si fara un sistem de cautare a setarilor disponibile in aplicatia Settings, o alternativa mai buna pentru cautarea in aplicatie nu veti gasi in momentul de fata.

  PreferenceTag este disponibil la pretul de 2$ in repo-ul BigBoss al Cydia si este compatibil cu Pangu jailbreak.