iWatch – Tim Cook ofera indicii cu privire la una dintre posibilele noi functii ale viitorului smartwatch

  iWatch este viitorul smartwatch pe care compania Apple urmeaza sa il lanseze in cursul acestui an pe piata, iar astazi aflam informatii noi in legatura cu el. Un analist american a avut ocazia de a discuta cu Tim Cook recent despre viitoarele produse ale Apple, iar actualul CEO al celor din Cupertino a dat de inteles ca iWatch urmeaza sa includa o noua aplicatie de comunicare extrem de interesanta.

When we visited with Tim Cook, he said that walking down streets in China one sees people speaking into their phones sending voice rather than text messages. Porting this capability to the watch makes sense as it is easier to send a voice message from a device already on the wrist than pulling out a phone. It also could aid penetration of China, which Cook said has a ways to go.

  Vorbim probabil despre o versiune pentru iWatch a aplicatiei Messages, ea punand accentul pe trimiterea de mesaje vocale in locul mesajelor text, Cook sustinand ideea dupa o vizita avuta in China. Acolo CEO-ul Apple a vazut o multitudine de utilizatori pe strada trimitand mesaje vocale cunoscutilor, iar implementarea acestui sistem pentru aplicatia Messages a iOS 8 este mult mai logica acum.

  Avand in vedere impresia buna pe care Tim Cook si-a facut-o in legatura cu acest tip de sistem de comunicare si implementarea sa in aplicatia Messages a iOS 8, nu este absolut deloc greu de crezut ca el si-ar putea face un loc si in iWatch.

2 COMENTARII

  1. AM avut cam 1 saptamana primult beta de la iOS 8 pe iphone 5s si iphone5. P 5 au fost ceva probleme(normal) dar chestia ca puteam pur si simplu sa ridic telefonul la ureche si sa acult mesajul audio primit..apoi sa ridic iar telf si sa trimit la fel de usor un mesaj inapoi.. eu unu cred ca o sa schimbe felul in care se trimit mesajele 😀 ..cine stie? eu unul asa voi face..

    pacat de aia mai timizi..de nu vor sa l=i se auda vocea..si se ascund in spatele literelor scrise 😀