Mophie Space Pack aduce inca 64 GB de spatiu de stocare pentru iPhone-ul tau (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5v_6KO5599A&w=580&h=370]

  Mophie Space Pack este o carcasa pentru terminale iPhone lansata la inceputul acestui an de catre compania Mophie, ea fiind imbunatatita recent cu un nou model adaugat seriei. Mophie Space Pack a fost prima carcasa pentru terminale iPhone care in afara unei baterii interne contine si un mediu de stocare care permite extinderea capacitatii de stocare a terminalului nostru folosind o aplicatie dedicata.

  Pentru ca seria a avut succes, cei de la Mophie au lansat in cursul acestei saptamani un nou model, acesta avand 64 de GB spatiu de stocare, dublu fata de cel mai mare model anterior. Separat de spatiul de stocare, carcasa are inclusa si o baterie de 1700 mAh, insa principala problema este pretul de vanzare foarte mare, noul model costand nu mai putin de 250$ pe website-ul companiei americane.

2 COMENTARII

  1. Eu cred ca singura problema ar fi marimea pe care o are telefonul dupa ce pui acest accesoriu.
    Probabil in viitor daca tot incearca apple sa strice de tot iphone-ul si il tot suptiaza , cred ca o sa fie ok , dar momentan e groaznic sa tii in mana un titamai telefonul si cand te uiti la ecran parca pare si mai mic decat este :)))))