OS X Yosemite Photos, iata ce noutati notabile va aduce

  Saptamana trecuta v-am spus ca OS X Yosemite Photos este aplicatia care va inlocui Aperture si iPhoto in noua versiune a sistemului de operare pentru Mac-uri, ea inlocuind inclusiv toate functiile utile ale acestor aplicatii. Conform unor informatii obtinute de la un angajat al Apple, se pare ca OS X Yosemite Photos va contine functii de editare profesionala a pozelor, va permite cautarea printre imaginile disponibile, aplicarea de efecte, editarea lor si va interactiona cu aplicatii terte.

When asked about what Aperture-like features users can expect from the new Photos app, an Apple representative mentioned plans for professional-grade features such as image search, editing, effects, and most notably, third-party extensibility.

  Avand in vedere ca noua aplicatie Photos va permite importarea librariilor din Aperture sau iPhoto, utilizatorii nu vor pierde absolut niciun proiect la care lucreaza, totul fara s apiarda foarte mult timp cu importul. OS X Yosemite urmeaza sa fie lansat in cursul acestei toamne de catre compania Apple si noua aplicatie Photos va fi integrata in el.

2 COMENTARII

  1. Singurul lucru urat la care ma astept din partea Apple e sa faca cu Photos ce a facut cu Final Cut Pro. Au scos o tona de functii din Final Cut Pro X, si l-au facut un iMovie un pic mai destept. Sper ca Photos va face TOT ce face si Aperture si mai mult de atat.