ActiveBoard aduce o noua metoda de a vedea care aplicatii sunt deschise in background, este compatibil cu Pangu jailbreak (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QJY0Z8Rg1Dc&w=580&h=370]

  ActiveBoard este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, el permitandu-ne sa vizualizam intr-un mod cat se poate de interesant informatii privind aplicatiile deschise in background-ul iOS. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, tweak-ul implementeaza o serie de animatii extrem de interesante asupra iconitelor Springboard-ului care ne notifica daca o aplicatie este deschisa in background sau nu.

ActiveBoard delivers new pulsing lights and fluid animation style to your home screen icons. Red pulsing lights will notify you when there are unread/missed notifications (so feel free to turn off those pesky Badge App Icon) and white pulsing lights to indicate which applications are truly running in the background. We aimed to design alongside iOS 7 to give users a better solution, but still as native as ever, to quickly see unread/missed notifications or which applications are truly running in the background (without accessing the app switcher).

  Animatiile pot fi alese printr-un meniu de setari disponibil in aplicatia Settings a iOS 7 si vorbim despre pulsatii de diverse culori afisate imprejurul fiecarei iconite in momentul in care avem notificari necitite, pulsatii albe in momentul in care aplicatia este pur si simplu deschisa in background si cam atat pe partea de notificari. Prin meniul de setari al tweak-ului putem selecta pentru ce fel de notificari se genereaza pulsatii, care este culoarea si durata lor si multe altele, tweak-ul oferind o multitudine de posibilitati pentru personalizare.

ActiveBoard notifies you when:

  • an application is truly running in the background
  • there are unread notifications (sms, emails, calls etc.)

  ActiveBoard este disponibil la pretul de 1.99$ in repo-ul BigBoss al Cydia si este compatibil cu Pangu jailbreak.

2 COMENTARII