Prima Pagina Apple iPhone 5S a fost cel mai bine vandut smartphone de pe glob...

iPhone 5S a fost cel mai bine vandut smartphone de pe glob in Q1 2014

  iPhone 5S a fost lansat de catre compania Apple in luna septembrie a anului trecut, iar terminalul s-a dovedit a fi cel mai popular din oferta companiei, dar si cel mai bine vandut smartphone in Q1 2014. Conform unui studiu publicat in cursul acestei zile de catre cei de la ABI Research, iPhone 5S 16 GB a fost cel cel mai bine vandut smartphone in Q1 2014 in intreaga lume, el fiind urmat de 3 terminale Samsung.

  Prezenta celor trei terminale Samsung nu este surprinzatoare in acest top avand in vedere ca vorbim despre vanzari monitorizate pe intregul glob, insa prezenta iPhone 4S nu este chiar atat de obisnuita. Multi s-ar fi asteptat ca iPhone 5C sa fie prezent acolo, insa iata ca acest dispozitiv al Apple nu se afla in top 5 cel mai bine vandute smartphone-uri de pe glob.

  Restul topului pana la 20 este completat de catre smartphone-uri ale producatorilor Sony, LG sauXiaomi, multe dintre ele avand preturi de vanzare destul de mari.

 • Atomic

  Nu prea inteleg clasamentul asta. De ce Galaxy S4 este impartit pe variante iar iPhone are toate cele trei variante ale sale cumulate sub un singur titlu?

 • Anonimous

  Pentru ca la iphone 5s difera doar capacitatea, pe cand sa,sung face terminale diferite.

 • Atomic

  Anonimus, te inseli. Si la Apple sunt diferente ca si la Samsung. Apple are doua variante GSM si o varianta CDMA. Deci altul e motivul.

 • real

  eu stiam ca s4 este numai lte,se pare ca ma inselam

 • bogdan

  aiurea… top facut pt apple… poate are apple ce l mai mare profit/investite dar cel mai scum telefon de serie din lume sa fie si ce l mai vandut… hai sa fim seriosi….