Springtomize 3 update aduce compatibilitate cu iOS 7.1 si o functie noua

  Springtomize 3 – iOS 7 este versiunea pentru iOS 7 a tweak-ului Springtomize, el fiind cel mai complex tweak al Cydia care permite personalizarea iOS 7 dupa bunul plac. Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, tweak-ul are un meniu special in aplicatia Settings a iOS 7 cu o multitudine de sub-sectiuni, acestea permitandu-ne sa personalizam: animatiile din iOS 7, task switcher-ul, Control Center, dock-ul, folderele, iconitele, LockScreen-ul, paginile Springboard-ului, status bar-ul si multe altele.

Springtomize 3 is the ultimate utility for your iDevice! It’s the only customization tweak you’ll ever need. It features plenty of options to customize even the smallest aspect of your device(s). Every single option includes a brief explanation of its effect, making it very easy to use. The whole application has been localized in 20 different languages, so everyone will be able to use it without an issue. Get Springtomize 3 today and start personalizing your device like never before.

  Springtomize 3 – iOS 7 a fost rescris complet pentru a functiona in iOS 7 si pentru fiecare dintre acele sub-sectiuni contine o multitudine de optiuni care permit modificarea elementelor grafice sau textele afisate in iOS 7. Practic un tweak care sa va permita sa personalizati mai multe aspecte ale iOS 7 nu veti gasi acum sau in viitorul apropiat in Cydia, iar daca sunteti interesati de Springtomize, il puteti cumpara la pretul de 3$  din repo-ul BigBoss.

  Springtomize 3 a fost actualizat in cursul acestei zile, fiind acum compatibil cu iOS 7.1 si Pangu jailbreak, el incluzand optiunea de a aplica o culoare neagra peste background-ul folderelor.

Articolul precedentJailbreak – importanta si viitor
Articolul următorIata cele mai bune aplicatii noi lansate in App Store pe 07.07.2014
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.