Apple publica un clip video prezentand sustinerea pentru gay parade (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=xdjAX5A-6qE&w=580&h=370]

  Weekend-ul trecut v-am spus ca mii de angajati ai companiei Apple au participat la un eveniment organizat in SUA pentru sustinerea egalitatii si libertatii sexuale. Profitand de eveniment, compania Apple a fost prezenta cu mii de angajati proprii, Tim Cook facandu-si deasemenea aparitia pentru a-si arata din nou sustinerea vis-a-vis de mentinerea egalitatii la locul de munca.

On June 29, thousands of Apple employees and their families marched in the San Francisco Pride Parade. They came from around the world — from cities as far as Munich, Paris, and Hong Kong — to celebrate Apple’s unwavering commitment to equality and diversity. Because we believe that inclusion inspires innovation.

  Pentru a demonstra lumii intregi cat de puternica este comunitatea gay si sustinerea fata de ea in cadrul Apple, compania americana a publicat clipul video de mai sus in care este prezentata participarea sa la gay parade. Acolo veti vedea tot ceea ce a facut Apple pentru a-si face brand-ul vizibil in cadrul evenimentului, sustinerea sa contand foarte mult in mentinerea legislatiei pentru egalitatea la locul de munca.

5 COMENTARII