Prima Pagina aplicatii NAVIGON Europe este disponibil la PRET REDUS

NAVIGON Europe este disponibil la PRET REDUS

    Navigon este unul dintre cele mai populare sisteme de navigatie GPS pentru iDevice-uri, iar incepand de astazi el poate fi cumparat la pret redus din App Store-ul companiei Apple. Compania dezvoltatoare a aplicatieir ofera la pret redus NAVIGON Europe si veti avea parte de un software cu harti offline care va poate ghida prin orice oras din Romania sau Europa. Pentru Romania aceasta solutie de navigatie s-a dovedit a fi superioara alternativelor, inclusiv aplicatiilor gratuite precum Google Maps sau Apple Maps, posibilitatea de a utiliza hartile offline reprezentand un factor extrem de important.

With NAVIGON you can turn your iPhone or iPad into a fully functional mobile navigation system. Thanks to a faithful adaptation of the menu functions, the app fits in seamlessly with the iOS operating concept and can be installed on any iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 or iPad device (the navigation function is only available on the iPad WiFi +3G). 

  Daca sunteti interesati de Navigon, atunci Navigon Europe este disponibil la PRET REDUS in perioada urmatoare in App Store, asa ca ar fi bine sa beneficiati de ocazie pentru a il achizitiona.

Pretul initial:
89.99€
Numele:
NAVIGON Europe

59.99

DESCARCA

Developer: Garmin Wuerzburg …
Universala
Categoria: Navigation


Descriere: With NAVIGON you can turn your iPhone or iPad into a fully functional mobile navigation system. Thanks to a faithful adaptation of the menu functions, the app fits in seamlessly with the iOS operating conc…


Dimensiunea aplicatiei este: 48.2 Mb


 • Matzero

  e mai bun iGo

 • vali

  pentru la noi Waze e perfect, afli de camere si alte blocaje si e free.

 • elodia

  Navigon, pentru mine este cel mai reusit Gps ever! Il folosesc deja de vre-o 3 ani si merge perfect in toata europa. Inainte foloseam Tom-Tom, dar am ramas de cateva ori fara semnal in Austria si Ungaria. Poate o fi fost din cauza ca pe vreamea aceea foloseam jb sau poate din cauza terminalului Iphone4.Fata de tom il consider mai bun deoarece poti descarca separat doar tarile de care ai nevoie , asa economisind spatiu pe terminal. Cand l-am cumparat costa vreo 90 si ceva de dolari+panorama3d. Acest pret oferit in store este super misto + ca puteti folosi pe mai multe terminale impartind banii intre voi.

 • mario

  Pentru România igo e varză

 • L

  Garmin Viago e mai ieftin si are aceleasi harti “HERE maps”
  0.89 euro aplicatia + Maps to Go de 8.99 eur prin innapp purchase care ofera si navigarea offline la fel si posibilitatea de a descarca harti per zone…

  Nu stiu daca sunt produse de aceeasi companie:
  Viago -> Garmin, Navigon -: Garmin Wuerzburg GmbH

 • Adioff

  Eu folosesc Navigon de vreo 5 ani ( de cand a iesit 3GS-ul ) , cel mai bun ! Am si iGo dar prefer Navigonul , gratis cu Jb , sau vShare .

 • seby

  Cel mai bun sistem de gps este NAVIGON ……..care este produs de garmin si probabil stiti ca sunt numarul 1 in lume la capitolul asta.
  Eu il folosesc de mai bine de doi ani si este impecabil si face niste rute extraordinare.

 • Geo

  Are profil si de camion?Cei care aveți Navigon?

 • seby

  Poti lua si profil camion

 • Rolf

  Are si profil de camion dar trebuie cumparat ulterior la pretul de 55€.

 • RaduD

  Folosesc Navigon Europa de prin 2010 si sunt foarte multumit.
  Oricum a evoluat foarte mult si bine, mai ales de cand a fost cumparat de Garmin.
  Pacat ca nu poate fi folosit in Turcia. In rest e impecabil.
  Recomand.

 • Radu

  Stie cineva cat timp este la pret redus Navigonul.