Prima Pagina Apple iPhone 6 carcasa REALA este prezentata impreuna cu alte componente (Video)

iPhone 6 carcasa REALA este prezentata impreuna cu alte componente (Video)

18

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=iFDrX0yI6zM&w=580&h=370]

  Dupa primele imagini cu panoul frontal real al iPhone 6, iata ca astazi avem ocazia de a vedea si carcasa REALA iPhone 6 pe care o va utiliza compania Apple pentru viitorul sau terminal. In clipul video de mai sus aveti prezentata carcasa iPhone 6 si dupa cum puteti observa deja, ea are aceleasi margini separatoare precum in toate machetele prezentate pana acum, aceste margini separatoare fiind fabricate dintr-un polymer care nu conduce electricitatea.

  Din pacate aceasta componenta nu este in totalitate finalizata, gauri pentru diverse porturi sau difuzoare nefiind facute, in timp ce alte gauri suplimentare vor fi eliminate pe parcursul procedurii de productie. Partea interesanta este totusi ca in clip ni se prezinta si un sertar SIM iPhone 6, despre care v-am vorbit si ieri, el potrivindu-se perfect in locasul carcasei, semn ca tot ceea ce am vazut pana acum este cat se poate de real.

  Exact precum s-a speculat si pana acum, Apple urmeaza sa taie forma logo-ului sau in carcasa iPhone 6, exact precum face la iPad sau Mac-uri, aceasta fiind o schimbare importanta pentru iPhone-urile sale. Separat, cei care au obtinut aceste componente sutin ca Apple lucreaza cu producatori de panouri din sticla de safir pentru ecranul iPhone 6, asa ca panoul frontal testat zilele trecute ar trebui sa fie din sticla de safir.

  Acestea fiind spuse, se pare ca iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch este pregatit pentru a intra in productie luna aceasta, exact precum ne-au spus diverse zvonuri, el urmand a fi lansat in toamna.