iPhone 6 carcasa REALA este prezentata impreuna cu alte componente (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=iFDrX0yI6zM&w=580&h=370]

  Dupa primele imagini cu panoul frontal real al iPhone 6, iata ca astazi avem ocazia de a vedea si carcasa REALA iPhone 6 pe care o va utiliza compania Apple pentru viitorul sau terminal. In clipul video de mai sus aveti prezentata carcasa iPhone 6 si dupa cum puteti observa deja, ea are aceleasi margini separatoare precum in toate machetele prezentate pana acum, aceste margini separatoare fiind fabricate dintr-un polymer care nu conduce electricitatea.

  Din pacate aceasta componenta nu este in totalitate finalizata, gauri pentru diverse porturi sau difuzoare nefiind facute, in timp ce alte gauri suplimentare vor fi eliminate pe parcursul procedurii de productie. Partea interesanta este totusi ca in clip ni se prezinta si un sertar SIM iPhone 6, despre care v-am vorbit si ieri, el potrivindu-se perfect in locasul carcasei, semn ca tot ceea ce am vazut pana acum este cat se poate de real.

  Exact precum s-a speculat si pana acum, Apple urmeaza sa taie forma logo-ului sau in carcasa iPhone 6, exact precum face la iPad sau Mac-uri, aceasta fiind o schimbare importanta pentru iPhone-urile sale. Separat, cei care au obtinut aceste componente sutin ca Apple lucreaza cu producatori de panouri din sticla de safir pentru ecranul iPhone 6, asa ca panoul frontal testat zilele trecute ar trebui sa fie din sticla de safir.

  Acestea fiind spuse, se pare ca iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch este pregatit pentru a intra in productie luna aceasta, exact precum ne-au spus diverse zvonuri, el urmand a fi lansat in toamna.

18 COMENTARII

  1. Sper sa vina,cu un design demn de brandul Apple.Ce vad eu aici,nu imi place si nu cred ca se vor face de “maro”.

  2. Dupa ce am vizualizat clip-ul , eu zic ca nu e in regula , partea din spate e mult prea groasa , este cu mult peste 1 mm …

  3. @zaone ceea ce este in imagini este o matrita de productie poate… dar nu e cu siguranta carcasa reala deoarece :
    – nu are loc pentru camera principala
    – nu are gauri pentru difuzor/microfon
    – este prea groasa in interior
    – are sus jos si pe margini gauri de suruburi pentru montarea pe un aparat cnc probabil 🙂

  4. Nu pot sa cred ca am ajuns sa sper ca android L sa fie si mai stabil decat android K si in felul acesta sa se apropie destul de mult de ios………practic astept mai mult android L decat iphone 6 :((((((((((

  5. Acum este mult mai clar de ce panourile frontale apărute ieri au margini ușor curbate.. după cum pare ultima poză ecranul o să fie curbat puțin pe lățime. Arată extrem de interesant. Tristă lipsa de încredere a oamenilor. De aceea nu este bine să vadă unii prototipuri și telefoane în stare de proiectare. sunt convins că va arăta divin și că toți o să-l îndrăgească. Au făcut minuni cu ios 8.. deci i6 nu poate decât să fie la același nivel

  6. Aste-as toate nade sa aiba lumea ce musca, sa intretina interesul. Eu nu ma pronunt pana nu pun mana pe el. N-o sa il cumpar, ca n-am bani si inca-mi merge 5-ul, dar prin vreun magazin sau la altcineva tot o sa-l pipai putin sa-mi fac o parere.

  7. Nu imi plac marginile rotunjite din punct de vedere al designului,desi practic sint mai bune in sensul ca daca folosesti telefonul fara carcasa ,cind tii telefonul in mina,nu te deranjeaza muchiile.Oricum produsul final speram ca va arata mult mai bine!

  8. Marginile separatoare sunt din “polymer”? Ce e aia? Iarasi o denumire de fitze pentru un plastic obisnuit?
    Nu trebuie sa va fie rusine sa-i spuneti ceea ce este : plastic. Sa priceapa tot poporu’.
    M-am saturat de aura asta de praf de stele cu care se inconjoara firma asta.