iPhone 6 – noi imagini reale cu panoul frontal prezinta noutati de design si camera, Apple ordona inceperea productiei

  Dimineata v-am prezentat un panou frontal al iPhone 6 impreuna cu a sa carcasa metalica, iar cu doar putin timp in urma au aparut o serie de imagini noi cu acelasi panou frontal, comparat insa cu iPhone 5S. Puteti vedea ca vorbim despre acelasi tip de componenta, ea aratandu-ne ca Apple a redus dimensiunea bezelurilor laterale, dar si spatiul gol dintre ecran si butonul Home, difuzor si senzorul de proximitate.

  Mai mult decat atat, noul panou forntal pare sa prezinte faptul ca iPhone 6 urmeaza sa aiba o camera frontala mai mare, care probabil va avea si o calitate mai buna decat cea disponibila in iPhone 5S. In ceea ce priveste carcasa, vorbim despre o schimbare completa a sa cu utilizarea aluminiului si a unor dungi despartitoare pentrua permite ascunderea antelor.

  Apple le-a cerut partenerilor sai sa inceapa productia de placi logice pentru iPhone 6, numarul de unitati fabricate urmand a creste in perioada imediat urmatoare, livrarile incepand la sfarsitul acestui an. In final merita mentionat faptul ca imaginile vin de la o persoana care in trecut a furnizat informatii ce s-au dovedit a fi 100% adevarate.