HandsFree iti permite sa raspunzi la apeluri prin simple unduiri ale mainii

  HandsFree este un nou tweak disponibil pentru noi in Cydia din cursul acestei zile, iar prin intermediul sau putem raspunde mult mai usor la apelurile primite in propriile iPhone-uri. Conform descrierii facute de catre dezvoltator, simpla unduire a mainii in fata camerei frontale a iPhone-ului nostru va permite raspunderea la un apel sau respingerea sa, iar daca dorim apelul va fi acceptat cu difuzorul principal activ.

With a wave of a hand you can answer a phone call and the speaker will be turned on automatically. HandsFree will also answer your Facetime calls with a wave of a hand. HandsFree uses the proximity sensor to know when you are ready to pickup that call, but it won’t drain your batteries! It is also configured not to answer when taking your iPhone out of your pocket.

  HandsFree are disponibil un meniu de setari in aplicatia Settings a iDevice-urilor noastre si permite setarea numarului de unduiri care trebuie efectuate pentru a raspunde la apeluri sau de a le respinge in functie de starea terminalului. Tweak-ul va functiona inclusiv cu apelurile FaceTime, asa ca putem accepta sau respinge orice fel de apeluri in functie de nevoile noastre din respectivul moment.

  HandsFree este disponibil pentru download la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

2 COMENTARII