iPhone 6 – Apple se pregateste pentru cea mai mare lansare de pana acum

  Cu doar cateva ore in urma v-am spus ca Apple a facut o comanda record de terminale iPhone 6 de la partenerii sai, mai exact 68 de milioane de unitati fiind cerute de catre Apple pentru anul 2014. Cifra este dubla fata de cea inregistrata in anul 2012 pentru iPhone 5 si cu 30% mai mare decat cea comandata anul trecut pentru iPhone 5S si iPhone 5C, deci Apple se asteapta ca anul acesta cererea sa fie mult mai mare mare.

  In toamna anului trecut Apple a vandut 9 milioane de terminale iPhone 5S si iPhone 5C in weekend-ul lansarii in peste 10 tari de pe glob, iar anul acesta ne pregatim pentru un nou record de vanzari. Apple a stabilit an dupa an recorduri de vanzari pentru terminale iPhone, cifra de unitati vandute intr-un singur weekend crescand cu 80% din 2012 pana in 2013, iar anul acesta ne asteptam la o crestere ceva mai moderata.

  E putin probabil ca Apple sa reuseasca sa isi dubleze vanzarile inregistrate anul trecut, insa exista sansa ca Apple sa inregistreze o crestere de cateva milioane de unitati anul acesta. Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca Apple ar putea vinde intre 11 – 14 milioane deiPhone-uri in weekend-ul lansarii iPhone 6, insa nimeni nu poate sti sigur cat de mare va fi cererea, desi semnele initiale ne dau de inteles ca vom asista la un nou record de vanzari.

9 COMENTARII

  1. Eu zic ca anul acesta pe langa putinele persoane ca mine si ca zaone care vor iphone 6 chiar daca au 5s, vor veni si cei de pe iphone 5, si cei care vor iOS dar vroiau cu display mai mare si din cauza din urma au trecut pe android sau wp. Eu zic ca va depasi usor 11 mil, mai ales cu China in primu val, tara cu multi care vor telefoane gen phablet

  2. Pfuuuu ce bine o sa ma joc pe un ecran mai mare, chiar si pe idevice o sa imi placa mai mult :). Aveti idee cand ajunge si in RO? ;))