Orange ofera acces gratuit la reteaua de internet 4G

  In cursul acestei dimineti operatorul de telefonie mobila Orange Romania a anuntat lansarea unei noi promotii in cadrul careia ofera clientilor acces gratuit la retea 4G de internet. Accesul va fi oferit doar la reinnoirea unui abonament sau incheierea unui abonament nou, accesul fiind oferit la viteze medii reale de 30 Mbps pentru download si 15 Mbps pentru upload, iar restul detaliilor le aveti in comunicatul de presa de mai jos.

Bucureşti, 10 iulie 2014. Orange anunţă astăzi oferta de vară, care aduce internetul la viteze 4G în toate abonamentele, fără taxe suplimentare, şi reduceri speciale la telefoanele 4G, pentru ca tot mai mulţi clienţi să beneficieze de avantajele lumii digitale

Începând din 10 iulie, toţi clienţii persoane fizice care activează sau reînnoiesc un abonament Orange beneficiază de internet la viteze 4G de 30 Mbps pentru download şi 15 Mbps pentru upload, viteze medii reale. De asemenea, ei pot naviga la viteze medii reale de download de 60-80 Mbps prin activarea unor opţiuni dedicate, de la 2 euro/lună.

Pe fondul creşterii accelerate a interesului pentru internetul de mare viteză, în doar trei luni de la extinderea reţelei 4G Orange numărul de dispozitive 4G active în reţea a crescut cu 45%, până la 290 000 de terminale. Orange oferă în prezent cel mai extins portofoliu de telefoane 4G de pe piaţă, cu 31 de modele, iar o treime din smartphone-urile vândute în luna iunie sunt compatibile 4G. În plus, Orange extinde conceptul Best Deal și pentru telefoane 4G, la cele mai avantajoase preţuri.

De exemplu, cu 16 euro/lună, clienţii pot alege abonamentul Cangur 16, care include acum 1GB la viteze 4G şi telefonul Nokia Lumia 625, primul telefon Best Deal 4G, de la 0 euro prin programulBuy-Back.  Prin acest program, cei care vor să-şi schimbe telefonul 3G cu unul 4G vor primi o reducere suplimentară de 30 de euro peste valoarea evaluată. În plus, până pe 16 septembrie, punctele Orange Thank You acordate clienţilor existenţi valorează dublu la achiziţionarea telefoanelor 4G.

„În condiţiile în care tot mai mulţi clienţi aleg telefoane de ultimă generaţie, este firesc să-şi dorească să le folosească la capacitate maximă. În acest sens, reţeaua Orange pune la dispoziţia clienţilor săi cea mai extinsă acoperire 4G din România şi cele mai mari viteze pe care această tehnologie le permite. Prin includerea internetului 4G în toate abonamentele şi prin oferta de telefoane la preţuri speciale, clienţii Orange au acces mai uşor ca oricând la avantajele aduse de revoluţia digitală 4G.” a  declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Mai multe detalii despre noile abonamente Orange sunt disponibile pe www.orange.ro/abonamente-de-voce.

13 COMENTARII

 1. Mi-am reinnoit contractul la Vodafone acum 1 luna si am primit 4G gratis (fara restrictie de viteza, pe speedtest mi-a iesit si 78mbps) internet nelimitat timp de 4 luni. Despre ce vorbim?!

 2. Degeaba e gratis daca pe iphone 5 si unele 5s in In majoritatea oraselor mai putin Bucuresti, Cluj, Timisoara nu se conwcteaza la 4G!

 3. :)))))) mor de ras 30mbps , ba nene astia sunt prosti sau ne iau pe noi de prosti ?
  Asta e 3g , 4 g este dupa 50mbps incolo ha ha .

 4. Ce vrajeala … 4g gratuit cu viteza de 3g. Marketing. Tocmai pentru ca sunt mult mai putine terminale 4g active decat 3g.

 5. @Raadu: Exista optiune pentru accesarea 4G-ului si prin cartele prepay, Orange e chiar singurul care ofera 4G la prepay in Romania acum.
  Pentru restul dintre voi, e scris in comunicatul de presa ca acea viteza de 30 Mbps download si 15 Mbps upload e viteza reala medie. Mai exact, viteza teoretica e de 75 Mbps si reala e de 30 Mbps pentru download. Orange face distinctia asta intre viteza teoretica si cea reala si se creeaza confuzii de genul asta.
  Mai mult decat atat, in oferta asta puteti activa o optiune de 2 euro si aveti acces la viteza de 150 Mbps, sau 60 – 80 medie reala, pentru abonamentul vostru.