Volume Amplifier amplifica sunetele oricaror aplicatii (Video)

[youtube=http://youtu.be/v1FjtY83t0Q&w=580&h=370]

  Volume Amplifier este un tweak lansat cu mai bine de un an de zile in urma in Cydia, iar cu ajutorul sau putem amplifica sunetele reproduse de catre difuzoarele terminalelor noastre. Tweak-ul actualizat in multiple ocazii de catre dezvoltatorul sau si este compatibil cu toate iPhone-urile noastre, el fiind capabil sa amplifice sunetele reproduse prin oricare dintre difuzoarele terminalelor, indiferent ce aplicatie le reda.

The tweak just got a major update and now amplifies EVERYTHING that comes out of your speaker (internal or external on iPhone 5 and only External on iPhone 4s). so now you can amplify your iPod music, VOIP calls (such as Viber, Skype or FaceTime), Radio players, Ringer and much more.

  Spre deosebire de alte tweak-uri similare, Volume Amplifier nu modifica in vreun fel setarile de functionare ale iOS-ului, asa ca nu genereaza probleme in utlizarea indelungata cu aplicatiile instalate in terminalele noastre. Volume Amplifier este disponibil la pretul de 2$ in repo-ul BigBoss al Cydia si este compatibil inclusiv cu iOS 7.1.