iTunes Pass permite incarcarea creditului iTunes folosind Passbook

  iTunes Pass este un serviciu lansat saptamana aceasta in Japonia si extins in SUA/Australia, el permitand posesorilor de iDevice-uri sa crediteze un Apple ID cu bani intr-un Apple Store folosind aplicatia Passbook. Totul functioneaza cu ajutorul aplicatiei iTunes prin care orice utilizator va obtine un iTunes Pass instalat direct in Passbook, un angajat al Apple putand incarca acest pass cu credit pe care il puteti utiliza.

  Sistemul este conceput pentru cei care, din varii motive, nu pot utiliza o carte de credit pentru a efectua plati prin iTunes sau pentru a alimenta alte conturi, asa ca nu este necesar sa incercati sa il utilizati daca va aflati intr-una dintre cele trei tari in care el este disponibil.

1 COMENTARIU

  1. Intr-adevar sint multi (depinde ce inseamna multi)care profita de sistem isi maresc cartile de credit prin minciuna (exact ca si in Romania) dupa care dau faliment fara sa pateasca nimic pentru ca au mintit .Cunosc 2 cazuri concrete.Mai sint si alte categorii de falimentari intr-adevar care s-au luptat ani de zile sa replateasca, prinsi in vortexul cartilor si nu au reusit si ramin fara carti de credit.Sint altii care nu au carti si din alte motive.Este o aplicatie binevenita totusi .