iTunes Pass permite incarcarea creditului iTunes folosind Passbook

  iTunes Pass este un serviciu lansat saptamana aceasta in Japonia si extins in SUA/Australia, el permitand posesorilor de iDevice-uri sa crediteze un Apple ID cu bani intr-un Apple Store folosind aplicatia Passbook. Totul functioneaza cu ajutorul aplicatiei iTunes prin care orice utilizator va obtine un iTunes Pass instalat direct in Passbook, un angajat al Apple putand incarca acest pass cu credit pe care il puteti utiliza.

  Sistemul este conceput pentru cei care, din varii motive, nu pot utiliza o carte de credit pentru a efectua plati prin iTunes sau pentru a alimenta alte conturi, asa ca nu este necesar sa incercati sa il utilizati daca va aflati intr-una dintre cele trei tari in care el este disponibil.

Articolul precedentApple lauda eficienta energetica a iPhone/Mac-urilor
Articolul următorSamsung urmeaza sa produca chip-ul A9 de 14nm pentru Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.