Unreal Engine 4.3 cu suport pentru iOS 8 Metal va aduce jocuri cu grafica pentru console pe iPhone si iPad (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=FmbrnbpHT9E&list=UUBobmJyzsJ6Ll7UbfhI4iwQ&w=580&h=370]

  In cadrul WWDC 2014 Craig Federighi a prezentat pe scena evenimentului noul iOS 8 Metal, o tehnologie care permite dezvoltarea de jocuri pentru iPhone si iPad care au grafica similara celei pentru jocurile dedicate consolelor. Cei de la Epic Games sunt primii care implementeaza suport pentru iOS 8 Metal in propriul motor grafic utilizat in unele dintre cele mai populare jocuri de pe glob, versiunea 4.3 a Unreal Engine fiind lansata in cursul acestei seri.

  Implementand peste 500 de update-uri in aceasta versiune a SDK-ului pentru Unreal Engine, cei de la Epic Games aduc o multitudine de noutati pentru cei care produc jocuri dedicate iOS-ului sau OS X-ului. Oferirea de suport pentru iOS 8 Metal inca din cursul acestei veri va permite unor dezvoltatori de jocuri sa pregateasca titluri compatibile cu tehnologia inca de pe acum, iar in momentul lansarii iPhone 6 le pot distribui rapid in App Store.

  Pe website-ul celor de la Epic Games este disponibil intregul changelog, update-ul facut de catre ei fiind extrem de important pentru platforma iOS.

1 COMENTARIU

  1. Sper ca primele jocuri cu noua tehnologie nu va fi ceva gen cu bile sau ceva banal in care doar se testeaza motorul grafic nu defapt nu prea este gameplay, sa-l aplica la ceva gen modern combar, nova, infinity blade, titluri cu renume, sau titluri noi dar cu potential