Facebook Mentions a fost lansat in App Store

  In cursul acestei seri compania Facebook a lansat in App Store aplicatia Facebook Mentions pentru iPhone, ea fiind gandita special pentru vedetele care folosesc reteaua de socializare. Facebook Mentions este lansata deocamdata in versiune beta si este disponibila numai pentru vedetele verificate care sunt active pe Facebook, acestea putand vedea mentiuni ale fanilor, pot partaja rapid povesti, poze sau clipuri video si pot purta mai usor conversatii.

Mentions is a new way for actors, athletes, musicians and other influencers to discover and join conversations on Facebook.

• See what fans are saying – Start a conversation with people and influencers who are talking about you.
• Tell your story – Share updates, photos and videos and host live Q&As directly from your phone.
• Join popular conversations – Discover what’s trending and add your voice to the story.

  Facebook sustine ca vedetele care au testat aplicatia au interactionat de 2 ori mai mult cu Facebook si cu fanii proprii, acesta fiind practic scopul companiei americane. Facebook Mentions va tine vedetele mult mai ocupate pe Facebook si acest lucru va tine fanii ocupati cu reteaua de socializare, deci Facebook incearca practic sa creasca activitatea retelei sale mizand pe vedetele care isi vor atrage fanii, aplicatia fiind inutila pentru cei care nu sunt verificati de Facebook.

  Facebook Mentions este disponibila gratuit doar in App Store SUA.