BigBoss repo ar fi fost spart de catre hackeri

  BigBoss, cel mai mare repo de tweak-uri si aplicatii al Cydia, ar fi fost spart de un grup de hackeri care ar fi reusit sa preia intreaga baza de date pentru a o distribui tuturor celor interesati. Se pare ca toate tweak-urile gratuite si platite ar fi fost descarcate de catre hackeri impreuna cu baza de date si un repo ar fi fost conceput de catre ei pentru a permite descarcarea tuturor pachetelor, in mod gratuit de catre utilizatori.

  Moto-ul hackerilor care sustin ca au spart repo-ul BigBoss este Competition vs Community, tema unui articol publicat de catre saurik saptamana aceasta in urma aparitiei proiectului iMods. Momentan administratorul repo-ului BigBoss nu a confirmat/infirmat faptul ca serverul in care se afla baza de date a fost exploatat de catre hackeri, insa sansele ca totul sa fie adevarat sunt destul de mari.

  Desi baza de date a BigBoss ar fi distribuita public, este recomandabil sa nu va avantati sa o descarcati si sa instalati pachetele disponibile prin ea pentru ca nu se stie ce “bonusuri” ar fi inclus hackerii prin ele. Acestea fiind spuse, pe masura ce apar informatii noi va voi anunta, iar intre timp incercati sa nu descarcati ceva din repo-ul BigBoss.