Prima Pagina aplicatii BigBoss repo hacked, tweak-urile si pachetele raman sigure

BigBoss repo hacked, tweak-urile si pachetele raman sigure

BigBoss repo hack - iDevice.ro

  In cursul serii trecute v-am spus ca repo-ul BigBoss a fost spart de catre hackeri, toate tweak-urile si aplicatiile disponibile prin el fiind preluate impreuna cu baza sa de date si fiind puse la dispozitia noastra pentru download GRATUIT. In momentul aflarii informatiei se specula faptul ca hackerii ar fi afectat in vreun fel pachetele serverelor BigBoss, insa saurik a infirmat in cursul acestei zile aceste informatii.

This article mentions malware being potentially injected into the BigBoss repository; we do not believe this to be the case. Packages in Cydia repositories are cryptographically verified from the repository package index. I have an index of all historic changes to the package indices for default repositories, and have verified that the content on BigBoss did not change in ways that the repository administrators did not expect.

  Practic orice pachet disponibil in repo-ul BigBoss este sigur pentru instalare, asa ca nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere, insa ramane de vazut daca hackerii au preluat alte informatii despre utilizatori. Acestea fiind spuse, repo-ul BigBoss a fost spart pentru prima oara de catre hackeri si nimeni nu stie deocamdata motivul, insa probabil in saptamanile urmatoare il vom afla.

 • Paul Ciprian

  Îmi cer scuze pt off-top Zaone dar îți cer sfatul:
  Am facutjb pe 5s, n-am fost mulțumit, l-am dat afara, si mi-a rămas cv in el, cred, pt ca indicatorul de putere a semnalului se tot schimba intr-unul din cydia. Am resetat tlf din configuraridar nu a mers, ca după ce apare logo-ul Apple, începe sa se învârtă o rotita si se tot învârte si se tot învârte….. Ultima oară l-am lăsat 9 ore si nimic. L-am băgat in dfu mode ca sa ma pot folosi de el. Am încercat si cu iTunes și nimic. Tot îmi apare indicatorul ăla…!
  Încă o data scuze si aștept un sfat!

 • Iowin

  Ca sa scapi de jailbreak trebuie restore cu itunes, cand telefonul e in dfu mode poti da restore .

 • ciprian

  Nu a mers nici o varianta! L-am stres total din iCloud ! Am făcut reinstalare de iOS!!!
  Practic tlf e ca nou. ‘Poi un backup pe care i-l aveam in iCloud!
  Mersi de sfaturi!

 • Pingback: Un nou repo al Cydia a fost spart de catre hackeri | iDevice.ro()