Prima Pagina Apple iPhone 6 – microfonul, portul Lightning si conectorii audio apar in imagini

iPhone 6 – microfonul, portul Lightning si conectorii audio apar in imagini

  In urma prezentarii unei multitudini de componente ale iPhone 6, astazi vedem pentru prima oara ceea ce par a fi portul Lightning, microfonul si conectorii audio ai terminalului. Dupa cum puteti vedea deja din imagine, vorbim despre un cablu flex in care sunt implementati toti acesti conectori de date si audio ai iPhone 6, componenta completa fiind similara cu cea utilizata de catre Apple pentru terminalul iPhone 5S.

  Forma componentei si pozitionarea anumitor chip-uri este usor diferita, insa per total vorbim despre o componenta care este conceputa pentru a fi implementata intr-un terminal iPhone, probabil iPhone 6. Avand in vedere ca productia iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch va incepe saptamana viitoare, putem presupune ca aceasta componenta apartine acestui dispozitiv.

  In urmatoarele saptamani ne putem astepta ca o multitudine de alte componente ale iPhone 6 sa apara in imagini si ramane doar sa vedem ce ni se va prezenta.

  • Andy

    Salut zaone, am impresia ca tu tiai cumparat iphone din state, am si eu o nedumerire, am un prieten plecat in state acum si as vrea sa ii zic sa imi cumpere un iphone 6 de acolo cand o sa apara, acum nedumerirea mea este urmatoarea, o sa mearga iphoneul din state pe reteaua 4g din romania?

  • Larry

    Momentan iPhone 5s model 1533 ( sper sa nu ma insel ) adus din state merge 4G pe vodafone ro fara probleme. Ce va fi cu i6 …. cred ca nu-ti poate spune nimeni acum. Ramane sa vedem dupa ce va aparea.

  • Pingback: iPhone 6 port Lightning si carcasa prezentate in noi imagini | iDevice.ro()