iPhone 6 – productia incepe saptamana viitoare, Foxconn confirma angajarea a 100.000 de persoane pentru fabricare

iPhone 6 panou frontal alb comparatie iPhone 5S - iDevice.ro 2

  Un zvon aparut acum mai bine de o saptamana de zile ne spunea ca Foxconn va angaja 100.000 de persoane pentru a fabrica iPhone 6, compania confirmand in cursul acestei nopti informatia. In baza sa, neoficial s-a confirmat faptul ca iPhone 6 cu ecranul de 4.7 inch va intra in productie in cursul saptamanii viitoare la fabricile Foxconn, in timp ce iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch va intra in productie in cea de-a doua saptamana a lunii august.

Hon Hai yesterday (17) days in Henan massive Foxconn unwilling to comment on the issue of recruitment. It is understood that version 4.7 is expected in July inch iPhone6 the first three weeks to begin mass production, mass production time, compared with 5.5 inches the first two weeks in August.

  In cazul procesului de productie pentru ambele modele ale iPhone 6, Foxconn va utiliza noii roboti achizitionati recent, asa ca fabricarea terminalelor ar trebui sa fie ceva mai rapida. Din pacate iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch va fi mai greu de produs decat iPhone 6 cu ecranul de 4.7 inch, asa ca nimeni nu stie cand ar putea fi lansat el pe piata, insa toata lumea se asteapta ca el sa-si faca aparitia mai tarziu decat “fratele” sau mai mic.

  Conform unor zvonuri recente, doar iPhone 6 cu ecranul de 5.5 inch va avea ecranul protejat cu sticla de safir, ambele modele urmand a fi mai subtiri si urmand a avea baterii de capacitate mai mare, o camera de 13 megapixeli fiind deasemenea pregatita pentru implementare.