iPhone 6 – carcasa si portul Lightning apar in noi imagini

  In cursul acestui weekend am vazut primele imagini cu portul Lightning al iPhone 6, el fiind prezentat impreuna cu microfonul si difuzoarele dispozitivului. In cursul acestei seri vedem din nou portul Lightning al iPhone 6, de aceasta data el fiind prezentat doar cu cablul audio care face conexiunea intre placa de baza si microfonul/portul audio de 3.5 mm, componenta avand usoare schimbari de design fata de cea utilizata pentru iPhone 5S.

  Separat de aceasta componenta vedem din nou carcasa iPhone 6, componenta prezentata mai sus parand a se potrivi perfect in gaurile prezente in aceasta carcasa pentru terminal. Dupa cum puteti vedea deja, carcasa seamana cu machetele prezentate pana acum pe internet, dar si cu imaginile demonstrate in trecut pentru ea, acele margini despartitoare fiind cat se poate de evidente, insa probabil temporare.

  Din moment ce iPhone 6 urmeaza sa intre in productie in zilele urmatoare, ne putem astepta la si mai multe imagini cu ale sale componente.

Articolul precedentAngry Birds update este disponibil in App Store
Articolul următorUn nou repo al Cydia a fost spart de catre hackeri
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.