iPhone 6 va avea un logo iluminat conform unor noi imagini

  Acum cateva saptamani de zile au aparut primele zvonuri care sugerau faptul ca iPhone 6 urmeaza sa includa un logo iluminat, iar o serie de imagini publicate astazi ar trebui sa confirme acest lucru. Conform celor care au obtinut imaginile cu o carcasa iPhone 6, aceasta are logo-ul taiat in partea superioara, gaura fiind acoperita de un material plasticat ce permite luminii sa fie vizibila in cazul plasarii unui LED in interiorul carcasei.

  Conform aceleiasi surse, acest logo iluminat iPhone 6 ar urma sa se coloreze pentru a ne ne anunta cand avem notificari necitite. Mai exact, atunci cand primim un mesaj, o notificare push sau avem un apel nepreluat, un LED amplasat pe placa de baza ar trebui sa se ilumineze in diverse culori pentru a ne anunta in legatura cu ele. Teoria in sine este destul de ciudata si nu confirma cu siguranta implementarea unui logo iluminat in iPhone 6, insa orice este posibil.

  Separat de aceste informatii, aflam ca per total carcasa iPhone 6 este finisata mult mai bine si are un aspect similar cu cel al unei carcase produse de catre Apple, insa imaginile nu par sa confirme acest lucru.