Prima Pagina Apple iPhone 6 va avea un logo iluminat conform unor noi imagini

iPhone 6 va avea un logo iluminat conform unor noi imagini

  Acum cateva saptamani de zile au aparut primele zvonuri care sugerau faptul ca iPhone 6 urmeaza sa includa un logo iluminat, iar o serie de imagini publicate astazi ar trebui sa confirme acest lucru. Conform celor care au obtinut imaginile cu o carcasa iPhone 6, aceasta are logo-ul taiat in partea superioara, gaura fiind acoperita de un material plasticat ce permite luminii sa fie vizibila in cazul plasarii unui LED in interiorul carcasei.

  Conform aceleiasi surse, acest logo iluminat iPhone 6 ar urma sa se coloreze pentru a ne ne anunta cand avem notificari necitite. Mai exact, atunci cand primim un mesaj, o notificare push sau avem un apel nepreluat, un LED amplasat pe placa de baza ar trebui sa se ilumineze in diverse culori pentru a ne anunta in legatura cu ele. Teoria in sine este destul de ciudata si nu confirma cu siguranta implementarea unui logo iluminat in iPhone 6, insa orice este posibil.

  Separat de aceste informatii, aflam ca per total carcasa iPhone 6 este finisata mult mai bine si are un aspect similar cu cel al unei carcase produse de catre Apple, insa imaginile nu par sa confirme acest lucru.

 • Dr. X

  M-am uitat atent la carcasele componente ale celorlalte modele de iphone/ipod si nici una din ele nu are gaura pentru logoul apple, toate au turnat logoul metalic din fabrica.
  Eu zic ca sunt 90% sanse ca acel logo sa fie luminos. Mai ales ca acum avand un ecran superrezistent, il putem punem direct cu ecranul in jos pe masa, fara risc de zgariere, dar vom sti daca sunt notificari.

 • Sorin

  @DrX mai mari sanse sa fie logo cum sunt la tabletele iPad in prezent. Sa fie iluminat ar trebui sa aibe conexiune separata cu un led. La mac cumva e simplu ca face parte din display, la iphone este pe partea opusa

 • Hiroo

  Hahaha, nu vedeti ca plasticul pentru receptia antenelor nu e la nivel cu carcasa si e de proasta calitate? Oara cata lume isi tine telefonul cu fata in jos (si asta nu pentru ca s-ar zgaria ecranul)? Nu face apple asa ceva. Poate iluminat da, dar sigur nu pentru notificari

 • dave

  Safiru ala nu e super rezistent. Se zgarie putin mai greu decat gorilla glass, deci nu va faceti probleme, nu veti scapa de folii.

 • florin

  La o baterie de 1700-1800, cat va avea iphone 6 de 4.7″ asta mai LIPSESTE un logo iluminat.

 • Marian

  Sorcova vesela …

 • Sorin

  @florin: nu este o asa mare problema cand e vorba de un led mic..se stie ca led consuma enorm de putin si nu se arde

 • Dr. X

  Din cate am citit in articol, e vorba de un led care se va afla pe placa de baza. Deci nu e nevoie de nici o conexiune separata cu carcasa. Lumina unui led micut poate fi imprastiata pe tot logo-ul.
  Ledul de notificari consuma extrem de putin, el se afla deja pe telefoanele Samsung sau HTC. Ori nu vad diferenta la consum in asta.
  Uite de exemplu HTC One X se foloseste de notificare prin led exact cand e bateria slaba, cand e sub 15%, este un led deasupra ecranului care palpaie rosu sa te avertizeze ca bateria e pe terminate sau palpaie verde daca ai sms sau apel nepierdut.

 • sorin

  iluminat doar cand e vreo notificare

 • Sorin

  Pt orice led trebuie conexiune de la blaca de baza

 • Sorin

  Sau fac placa de baza iluminata 😀

 • Mateias

  Mai tineti minte licuricii aia care se lipeau pe spatele telefoanelor si se aprindeau din cauza radiatilor chiar inainte de a primi un apel aceea fiind unica lor sursa de energie.

  Daca va fi totusi alimentat de la baterie ledul nu-i vad utilitatea de a sta aprins decat in timpul unui apel cand stai cu telefonu la ureche sa vada toata planeta ca ai iPhone, pt notificari, sa fim seriosi, nimeni nu aseaza telefonul cu ecranul jos deoarece se evita zgarierea marginilor si a foliei si cel mai important adevaratele notificari apar chiar pe ecran.

 • mario

  @Dr. X …Nu ai acordat suficienta atentie “inceputurilor” iphone 2g are gaura pentru logoul apple iar logoul e din inox sau ceva asemanator… era aplicat cu adeziv…. Eu zic ca sunt 90% sanse ca acel logo sa NU fie luminos.

 • Pingback: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe iDevice.ro – 21.07.2014 – 27.07.2014 | iDevice.ro()