iPhone 6 – iata cand pregateste Apple prezentarea si ce modele vor fi lansate

12

 

iPhone 6 con - iDevice.ro

  iPhone 6 va fi lansat in toamna de catre compania Apple, iar daca ne uitam la anii trecuti observam ca Tim Cook si-a programat conferintele de prezentare ale iPhone-urilor in luna septembrie. Conform unor informatii obtinute de la surse apropiate companiei Apple, o publicatie americana sustine ca Apple va prezenta iPhone 6 in prima sau a doua saptamana din luna septembrie, impreuna cu versiunea finala a iOS 8.

  Decizia privind organizarea conferintei de prezentare a iPhone 6 nu este finala, ea fiind afectata de capacitatea de productie a terminalelor in fabricile partenerilor companiei americane. In aceasta conferinta Apple va prezenta iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, insa deocamdata compania nu a decis daca iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch va fi deasemenea prezent, acest terminal generand multiple probleme de productie.

 Procesul de testare si verificare al iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch se afla intr-o faza mult mai avansata decat procesul ce implica iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, asa ca nu se stie daca acest dispozitiv isi va face aparitia. Avand in vedere pregatirea terminalelor, Apple se pregateste sa finalizeze si testarea iOS 8, iar iOS 8 beta 5 ar urma sa fie lansat pe 4 august, versiunea GM putand ajunge la dezvoltatori in luna august sau cel tarziu in septembrie.

  Separat de conferinta din septembrie, Apple pregateste o conferinta separata in luna octombrie in care ar urma sa prezinte iWatch, dar si versiunea finala a OS X Yosemite. Desigur ca si noi tablete iPad ar putea fi prezentate in aceeasi conferinta, Apple putandu-le lansa in luna noiembrie pe piata. Acestea fiind spuse, ne asteapta o toamna extrem de aglomerata.