iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch – iata cand pregateste Apple initierea productiei

iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch accesorii - iDevice.ro

  iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch nu va fi lansat impreuna cu iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch intr-o tentativa a companiei Apple de a nu genera concurenta pe piata intre cele doua dispozitive. In aceasta idee, Apple planuieste sa initieze productia iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch in luna septembrie, impreuna cu cea a viitoarelor modele ale tabletelor iPad, acest model al iPhone 6 urmand a fi lansat pe piata mai tarziu, probabil impreuna cu noile tablete.

   iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch ar intrat deja in prodictie la partenerii companiei Apple, informatiile de astazi confirmand zvonuri aparute in saptamanile trecute pe internet. Din moment ce terminalul este deja asamblat in Asia, este clar ca in saptamanile urmatoare vom vedea tot mai multe imagini cu o parte dintre componentele folosite de catre compania Apple pentru producerea sa, asa ca vom afla din timp cum va arata iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si ce va contine el.

  iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch va fi prezentat de catre Apple in cadrul unei conferinte ce va fi tinuta in a doua sau a treia saptamana a lunii septembrie.

4 COMENTARII

  1. Salut. Aplicații imi Crash in continuare pe iPhone 5. Se poate rezolva?plus ca la fiecare articol care este postat imi apare ca fie 11 notificări fie 23…..

  2. Ma gandesc cum o fi politica Apple, daca iei iphone 6 de la operatori gen Vodafone etc si ai probleme cu el il poti duce la service Noumax istyle oare? stiu ca acum 2 ani nu se putea