iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch se afla in productie, iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch si iWatch au data de lansare programata

iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch si iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch - iDevice.ro 1

  Dupa cum probabil stiti deja, iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch se afla in proces de productie inca de saptamana trecuta in cadrul fabricilor partenerilor companiei Apple, el urmand a fi lansat oficial in luna septembrie a acestui an. Daca primul model al iPhone 6 este deja produs, ce se intampla cu iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, terminalul ce ar urma sa completeze oferta de iPhone-uri noi ale celor de la Apple ?

  Ei bine noi informatii aparute astazi sugereaza faptul ca iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch va intra in productie in luna septembrie, Apple programand lansarea sa oficiala pentru luna decembrie. In exact aceeasi luna compania americana ar avea in plan sa lanseze si noul sau smartwatch, iWatch, el fiind programat, aparent, pentru a intra in productie in cursul lunii noiembrie a acestui an.

  Toate aceste informatii sunt disponibile cu titlul de zvon deocamdata, insa ceea ce stim aproape sigur este ca iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch va fi lansat in toamna, datele de disponibilitate ale iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch si iWatch ramanand deocamdata pur probabile.

2 COMENTARII

  1. Seamana … Izbitor cu HTC-ul “care vreti voi” , inclusiv ONE, de 4,7 “, probabil mai protejat, adica mai izolat. Chestia asta nu ma poate cumpara! Si la ce bani? Mai vb!