Prima Pagina Microsoft Microsoft ataca Siri intr-un nou spot publicitar pentru promovarea Cortana (Video)

Microsoft ataca Siri intr-un nou spot publicitar pentru promovarea Cortana (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=w0pjD4qpIpg&w=580&h=370]

  Continuand seria de atacuri impotriva produselor Apple, compania Microsoft a publicat in cursul acestei zile un nou spot publicitar prin care compara asistentul personal Siri cu noul serviciu Cortana pentru Windows Phone. In clipul video de mai sus aveti prezentata comparatia celor doua servicii, cei de la Microsoft sustinand ca a sa Cortana poate indeplini anumite task-uri contextuale mai bine decat Siri.

  Mai exact, Cortana poate afisa reminder-uri pentru apeluri telefonice, poate afisa reminder-uri pentru locatii(desi Siri nu poate, aplicatia Reminders poate), iar in final Cortana poate afisa reminder-uri in baza conditiilor de trafic. Aceasta este prima oara cand Microsoft compara Cortana cu Siri intr-un asemenea spot publicitar, iar functionalitatea oferita de catre asistentul din Windows Phone este extrem de interesanta.

 • Lucian P.

  Toti au ce au cu apple, insa ei au fost primii care au deschis drumul, asa ca jos palaria pt. ei.

 • Adioff

  Dupa cum vedem Apple e referinta , sper sa ramana asa , oricum eu raman la ei . Eu nu folosesc Siri , asa ca n-au decat sa carcoteasca cat vreau ei …

 • Sorin

  Apple a fost si va ramane momentan (in functie de anul acesta) un brand de referinta, de incredere si respect. Cand toata lumea ataca si investec bani in acest lucru, este clar pentru cei cu un IQ mai ridicat ca a fi barfit inseamna a exista.

 • giig

  vor

 • Florin

  Lipsa concurentei duce la lenevie…la munca Apple…