iPhone 6 va fi lansat pe 14 octombrie ?

  Un zvon aparut in cursul acestei zile si avand ca sursa angajati ai unul Apple Store, ne sugereaza ideea ca Apple se pregateste sa lanseze terminalul iPhone 6 pe data de 14 octombrie. Prezentarea dispozitivului ar urma sa aiba loc pe data de 16 septembrie, in timp ce lansarea ar fi programata la aproape o luna de zile distanta, zvonul prezentandu-ne o idee complet contrara cu tot ceea ce a facut Apple pana in prezent cu iPhone-urile sale.

  In toata istoria lansarii de iPhone-uri, Apple a lasat o singura data o perioada lunga de timp intre o prezentare si o lansare, iar atunci am vorbit despre primul model al iPhone. Lasand la o parte improbabila pauza intre prezentare si lansare, Apple lanseaza intotdeauna iPhone-urile intr-o zi de vineri, iar 14 octombrie este o zi de marti, asa ca totul pare extrem de putin probabil.

  Aceeasi sursa a sugerat faptul ca si iWatch urmeaza sa fie lansat in luna octombrie de catre Apple, insa avand in vedere probabilitatea foarte mica de indeplinire a primului zvon, e greu de crezut ca al doilea are sanse mai mari.

2 COMENTARII

  1. Apple va scoate iPhone 6 pentru bani, 6.5 pentru pensionarii din Romania, 6.9 pentru cunoscatori si modelul 6AV in participare cu AllView 🙂