Prima Pagina Apple iPhone 6 va fi lansat pe 14 octombrie ?

iPhone 6 va fi lansat pe 14 octombrie ?

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

  Un zvon aparut in cursul acestei zile si avand ca sursa angajati ai unul Apple Store, ne sugereaza ideea ca Apple se pregateste sa lanseze terminalul iPhone 6 pe data de 14 octombrie. Prezentarea dispozitivului ar urma sa aiba loc pe data de 16 septembrie, in timp ce lansarea ar fi programata la aproape o luna de zile distanta, zvonul prezentandu-ne o idee complet contrara cu tot ceea ce a facut Apple pana in prezent cu iPhone-urile sale.

  In toata istoria lansarii de iPhone-uri, Apple a lasat o singura data o perioada lunga de timp intre o prezentare si o lansare, iar atunci am vorbit despre primul model al iPhone. Lasand la o parte improbabila pauza intre prezentare si lansare, Apple lanseaza intotdeauna iPhone-urile intr-o zi de vineri, iar 14 octombrie este o zi de marti, asa ca totul pare extrem de putin probabil.

  Aceeasi sursa a sugerat faptul ca si iWatch urmeaza sa fie lansat in luna octombrie de catre Apple, insa avand in vedere probabilitatea foarte mica de indeplinire a primului zvon, e greu de crezut ca al doilea are sanse mai mari.

emag black friday lista reduceri
  • Melody

    Apple va scoate iPhone 6 pentru bani, 6.5 pentru pensionarii din Romania, 6.9 pentru cunoscatori si modelul 6AV in participare cu AllView 🙂

  • mmvvdd

    sa speram ca va fi ceva de el