Asa privim noi ideea de a cumpara aplicatii

  Un smartphone high-end are un pret mediu de vanzare de peste 500€ si in ciuda faptului ca numarul posesorilor acestui tip de terminale este mare, foarte multi dintre ei prefera sa pirateze aplicatii in loc sa le cumpere din magazinele dedicate. Desigur ca a plati 1, 2, 3, 4, 5€ pe o aplicatie este o idee groaznica, mai ales daca stam sa ne gandim ca pretul este infim in comparatie cu majoritatea lucrurilor pe care le achizitionam zilnic, iar exact aceasta idee au incercat sa o puncteze cei de la TheOatmeal.

8 COMENTARII

  1. Eu de 3 ani de cind am ip niciodată nu am cumparat aplicati nici din app store nu ma intereseaza decit citea obisnuite care le au toți si din cidya am toate adresele gratis de ce sa dai bani si nu îți place si o stergi

  2. @maricel
    “De ce sa dai bani?”
    Poate pentru ca ceea ce faci tu e furt? Poate pentru ca si aia care fac aplicatiile au o familie de hranit?
    Pariu ca esti votant Ponta….

  3. Nu vă e rușine să întrebați asta?După ce dau o”galeată”de bani pe un telefon smart observ că de fapt am cumpărat mai mult carcasa și de fapt trebuie să mai dau niște bani să-l pot folosi decent,cum vine asta?

  4. Salut . Eu fac jocuri pt IOS. Va asigur ca avem nevoie de mancare reala nu virtuala. Apple ne ia bani (30%). Noroc ca exista oameni cinstiti in alte tari .

  5. @vasile
    unde muncesti???esti platit pt munca ta???
    hai sa muncim toti gratis asa poate o sa avem si apps gratis
    la unele capitole suntem inapoi rau