iMX – o tema neobisnuita pentru iPhone

  iMX este o tema lansata in cursul zilei de ieri in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, ea a fost gandita pentru cei carora le place design-ul usor extravagant. Puteti observa cu usurinta faptul ca tema modifica in totalitate interfata iOS 7 conceput de catre compania Apple pentru noi, iar aici vorbim atat despre iconite noi pentru aplicatii, cat si despre o regandire a intregului layout.

You get many different Iconomatic layouts including different masks like square. I also did some UI elements and will add more in every further step. Already included is a black ColorKeyboard, classic badges in different colors and Classic dock. In your settings you can chose a wallpaper of 36 customs walls (6 different gradients with statusbar / without statusbar/ with shelfes or without). Just check the previews on your device.

  iMX are disponibile nu mai putin de 36 de wallpaper-uri pentru a ii potenta modificarile, ea schimba interfata unei multitudini de meniuri ale sistemului de operare si promite sa ofere mai mult in viitor. iMX este disponibila pentru DOWNLOAD in repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.