iOS 8 beta 5 – iata cum il poti instala FARA UDID inregistrat

 iOS 8 beta 5 a fost lansat de catre compania Apple in cursul zilei de ieri, el aducand o serie de noutati interesante pe care vi le-am prezentat in acest articol. Incepand cu iOS 8 beta 3 compania Apple a dezactivat sistemul care bloca posibilitatea de a activa un iPhone, iPad sau iPod Touch in iOS 8 fara UDID inregistrat, multi utilizatori reusind sa-si foloseasca terminalele cu aceasta versiune a sistemului de operare.

  Mai jos aveti procedura care trebuie urmata pentru a instala iOS 8 beta 5 fara UDID inregistrat, insa desigur ca nu am verificat-o, nu va pot confirma ca va functiona 100% sigur cu terminalul vostru si o utilizati pe propria raspundere.

Instalare iOS 8 beta 5 fara UDID inregistrat

  1. Download iOS 8 beta 5.
  2. Faceti un backup terminalelor voastre printr-o conectare la calculator sau prin iCloud.
  3. Conectati-va iDevice-ul la calculator daca nu ati facut-o inca. Desi nu este obligatoriu, puteti introduce terminalul si in int DFU Mode.
  4. Acum tinand apasata tasta Shift in Windows sau Alt in Mac, apasati butonul Check for Update, selectati ipsw-ul pentru iOS 8 beta 5 si asteptati.
  5. La finalul procedurii veti primi un mesaj in iTunes care va spune ca update-ul a fost facut si ca terminalul va fi repornit. Apasati ok si deconectati iDevice-ul de la calculator. Aceasta procedura nu activeaza terminale codate in iCloud si nu decodeaza iPhone-uri.

  Dupa finalizare aprocesului ar trebui sa puteti utiliza iOS 8 fara probleme. Daca procedura nu functioneaza, Apple dezactivand in trecut terminale cu iOS beta fara UDID activ, iDevice.ro va poate ajuta sa sa inregistrati UDID-ul, iar in aceasta pagina gasiti detalii.