iPhone 6 – data de prezentare confirmata neoficial de Apple !

  iPhone 6 este viitorul smartphone pe care compania Apple il va prezenta in toamna acestui an si cei din Cupertino au inceput deja organizarea evenimentului. 9 septembrie este data la care Apple planuieste sa prezinte iPhone 6 in cadrul unei conferinte ce va avea, cel mai probabil, loc in Moscone Center West din San Francisco, California, informatia fiind furnizata de catre o publicatie de incredere cu informatii exacte in trecut.

Apple has scheduled a big media event for Tuesday, Sept. 9 — a date to which Apple numerologists will strain to attribute significance. As with September events past, the focal point of this one is to be Apple’s next-generation iPhones, which are expected to feature larger displays of 4.7 and 5.5 inches and run speedy new A8 processors. Apple declined comment.

  Fara a confirma oficial prezentarea iPhone 6 din 9 septembrie, compania Apple a inceput deja procesul de pregatire a evenimentului, iar invitatiile oficiale ar trebui sa fie trimise cu aproximativ 10 zile inaintea prezentarii. Ca sa fiu sincer, cred ca data este in proportie de 60% sigura si asta pentru ca informatia vine de la o publicatie de incredere, insa ea va fi cu siguranta confirmata si de alte publicatii americane.